Ostani doma
Kraljevsko vjenčanje
Kakva su iznenađenja uslijedila nakon velikog kraljevskog vjenčanja
AP Images

što se jelo, pilo, slušalo

Kakva su iznenađenja uslijedila nakon velikog kraljevskog vjenčanja

Veliko kraljevsko vjenčanje zahtjeva i veliki "after party". Organizirao ga je princ Charles, a nama se čini da nije razočarao goste.

Nakon što su princ Harry i njegova već sadašnja žena Meghan Markle pred pola svijeta izrekli svoje zavjete i zakleli se na vječnu ljubav, bilo je vrijeme da novopečeni brak proslave na malo "intimnijoj" zabavi koju je organizirao mladoženjin otac, princ Charles.

(Foto: AP Images)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

 Zabava je održana u kući Frogmore smještenoj u Windsor Great parku, a za glazbu je bio zadužen DJ Sam Totolee koji je puštao Harryjeve omiljene "house" hitove. Uz njega, i Sir Elton John je pjesmama "Our Song", "Tiny Dancer", "Circle of Life" i "I'm Still Standing" počastio sve prisutne. 

Princ Charles je bio veoma inovativan kad je riječ o hrani i piću. Odabrao je organski meni, a kanapei su čak bili napravljeni na temu "Kad proljeće sretne ljeto". Po uzoru na to, kokteli su bili napravljeni od đumbira (kao poveznica s Harryjevom narančastom kosom) i ruma, a dobili su naziv "Kad je Harry sreo Meghan".

Meghan je na zabavi imala obučenu divnu bijelu Stella McCartney haljinu, a Harry je odabrao klasično crno odijelo. Na zabavu su došli u luksuznom Jaguaru

(FOTO: AP Images)

No, ovo nije bila jedina zabava kraljevskog para, već se održao i after-after party u luksuznom hotelu Chiltern Firehouse. 

Kao šećer na kraju, britansko je nebo ukrasio raskošan vatromet u čast novog kraljevskog vjenčanog para.

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!