Kraljevsko vjenčanje
Kakva su iznenađenja uslijedila nakon velikog kraljevskog vjenčanja
AP Images

što se jelo, pilo, slušalo

Kakva su iznenađenja uslijedila nakon velikog kraljevskog vjenčanja

Veliko kraljevsko vjenčanje zahtjeva i veliki "after party". Organizirao ga je princ Charles, a nama se čini da nije razočarao goste.

Nakon što su princ Harry i njegova već sadašnja žena Meghan Markle pred pola svijeta izrekli svoje zavjete i zakleli se na vječnu ljubav, bilo je vrijeme da novopečeni brak proslave na malo "intimnijoj" zabavi koju je organizirao mladoženjin otac, princ Charles.

(Foto: AP Images)

 Zabava je održana u kući Frogmore smještenoj u Windsor Great parku, a za glazbu je bio zadužen DJ Sam Totolee koji je puštao Harryjeve omiljene "house" hitove. Uz njega, i Sir Elton John je pjesmama "Our Song", "Tiny Dancer", "Circle of Life" i "I'm Still Standing" počastio sve prisutne. 

Princ Charles je bio veoma inovativan kad je riječ o hrani i piću. Odabrao je organski meni, a kanapei su čak bili napravljeni na temu "Kad proljeće sretne ljeto". Po uzoru na to, kokteli su bili napravljeni od đumbira (kao poveznica s Harryjevom narančastom kosom) i ruma, a dobili su naziv "Kad je Harry sreo Meghan".

Meghan je na zabavi imala obučenu divnu bijelu Stella McCartney haljinu, a Harry je odabrao klasično crno odijelo. Na zabavu su došli u luksuznom Jaguaru

(FOTO: AP Images)

No, ovo nije bila jedina zabava kraljevskog para, već se održao i after-after party u luksuznom hotelu Chiltern Firehouse. 

Kao šećer na kraju, britansko je nebo ukrasio raskošan vatromet u čast novog kraljevskog vjenčanog para.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!