Ostani doma
Kraljevsko vjenčanje
Meghan dobila profil na službenoj stranici kraljevske obitelji, glumačka karijera jedva da se spominje
AP

vojvotkinja od Sussexa

Meghan dobila profil na službenoj stranici kraljevske obitelji, glumačka karijera jedva da se spominje

Profil vojvotkinje od Sussexa fokusiran je na njezin dobrotvorni rad

Nakon udaje za princa Harryja, Meghan - vojvotkinja od Sussexa - dobila je svoj profil na internetskoj stranici kraljevske obitelji

Profil je fokusiran na njezin dobrotvorni rad, uključujući volontiranje u pučkim kuhinjama, i većinom se ne spominje njezina glumačka karijera.  Jedini spomen 15-godišnje filmske karijere je dio u kojem se navodi da je "snimala u Torontu".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, ako kliknete na njenu biografiju, pod dijelom gdje se spominje karijera, napisali su da je njena najveća uloga bila uloga Rachel Zane u seriji 'Suits' .

Royal.uk

Zato je veliki dio posvećen njezinom dugogodišnjem društvenom angažmanu, od kampanje protiv seksističke reklame za deterdžent kada je imala 11 godina do suradnje s UN-om u borbi za prava žena 2015. 

Bila je UN-ova aktivistkinja za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena te globalna veleposlanica za humanitarnu udrugu World Vision Canada.

AP 

Prije zaruka s Harryjem, holivudska glumica je imala preko dva milijuna pratitelja na Instagramu i vjernih čitatelja svojeg bloga, ali ih je, pošto to ne priliči članovima kraljevske obitelji, ugasila.  

Sada kada je glumačka karijera iza nje, Markle će se okrenuti kraljevskim dužnostima, poput angažmana po pitanju mladih, osnaživanja žena ili Commonwealtha.

S Harryjem, njegovim bratom Williamom i njegovom suprugom Kate, mlada četvorka imat će zadatak mlade naraštaje uvjeriti u važnost monarhije.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!