Ostani doma
Kraljevsko vjenčanje
Naušnice Meghan Markle vrijedne 18 tisuća kuna rasprodane u deset minuta
AP Images

cijena nije važna

Naušnice Meghan Markle vrijedne 18 tisuća kuna rasprodane u deset minuta

Meghan kao nova članica kraljevske obitelji ima ogroman utjecaj na modu i na sam razvoj modne industrije. Sve što ona odjene, sigurno već sutra nestaje iz ponude dućana.

Nakon što je Meghan Markle 19. svibnja postala članicom kraljevske obitelji, postala je i modna ikona brojnim ženama diljem svijeta. Sve što ona nosi više se cijeni, a želja za tim odjevnim predmetom veća je nego ranije. 

Nakon što se prvi put kao vojvotkinja od Sussexa pojavila u javnosti na rođendanu princa Charlesa, Meghan je na sebi nosila prekrasne rose gold naušnice s dijamantima pariške zlatarke Vanesse Tugenhaft. The Idylle La Rose Earrings je naziv tih 18-karatnih naušnica koje su privukle veliku pažnju ljubiteljica mode. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: AP Images)

Odmah nakon što ih je isfurala Meghan, iste su te naušnice nestale iz ponude u zlatarnama jer su rasprodane u 10 minuta, iako im je cijena bila vrtoglavih 18,578 kuna. "U potpunosti smo sve rasprodali u 10 minuta. Bili smo šokirani! Nedugo nakon rasprodali smo također ogrlice i narukvice koje su bile u paru s naušnicama, a sada imamo ogromnu listu čekanja za sav taj nakit", rekla je Vanessa, vlasnica zlatarne.

Ista se stvar dogodila i sa haljinom branda Goat koju je nosila na rođendanskoj proslavi, kao i sa Wilbur and Gussie torbicom koja je također rasprodana za par sati. 

(FOTO: AP Images)

Prema statistikama, Meghanin utjecaj na modu će povećati rad modne industrije Ujedinjenog Kraljevstva za 200 milijuna dolara. Jedina osoba koja je blizu Meghan u pogledu modnog utjecaja je Kate Middleton, ali ipak Meghan pobjeđuje.

 

 
Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!