Scena
Hvaljeni stand up komičar Stephen K Amos stiže u Lisinski
Promo

nova turneja

Hvaljeni stand up komičar Stephen K Amos stiže u Lisinski

Hvaljen i nadahnut stand up komičar i voditelj nigerijskog porijekla Stephen K Amos nedavno se vratio sa svjetske turneje i ove jeseni kreće na potpuno novu europsku turneju - “Bouquets and Brickbats”

U posljednjih gotovo 20 godine ovaj hvaljen stand up komičar i voditelj, nigerijskog porijekla, proputovao je svijetom i posjetio mjesta od Edinburgha do Sydneya, ali i veliki broj mjesta između. No, činjenica je da u Zagrebu još nije bio.

Po prvi puta stiže u nedjelju 7. listopada u malu dvoranu Lisinski i to u sklopu najnovije turneje pod nazivom „Bouquets and Brickbats“, s kojom nastupa po Europi, s ciljem da Vas nasmije i pomogne zaboraviti nered u kojem se svijet trenutno nalazi.

Njegovog oca, dok je bio mlađi, zvali su „Smješko“ pa možda od tud Stephenu osjećaj za komediju zbog čega je „zaradio“ epitete “majstor za smijeh” i „jedna od najsimpatičnijih ličnosti britanske komedije“. Obitelj u Britaniju doseljava 60-tih i broji čak osmero djece. A ako niste znali Stephenovo srednje ime Kehinde na afričkom jeziku yoruba znači „drugi blizanac“, što nije čudno, jer ima stariju sestru blizanku.

Karijeru je započeo kao najavljivač (MC) u Big Fish comedy klubu u južnom Londonu i do sada je tri puta bio nominiran za nagradu Chortle's najbolji najavljivač (2004., 2007. i 2008. godine).


Osvaja šarmom, samopouzdanjem i originalnim materijalima koje piše i predstavlja, svake godine iznova. Nastupao je u nekim od britanskih najomiljenijih kazališta i na Royal Variety Show-u (2007.). Debitantski DVD „Find the Funny“ snimio je u kazalištu Enmore u Sydneyu, a DVD je objavljen u studenom 2009. godine. Godinu dana kasnije snimio je debitantski show „The Stephen K Amos show“ za BBC2 (koji je naknadno objavljen) i objavio drugi DVD „The Feelgood Factor.“

Aquarius Music shop, www.ulaznice.hr ili blagajna Lisinskog neka su od mjesta na kojima možete potražiti svoje mjesto u prvim redovima za show „Bouquets and Brickbats“.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!