Scena
Teaser nove sezone 'Kuće od karata' otkriva što se dogodilo liku kojeg glumi Kevin Spacey
© Splash/Guliver images

odzvonilo franku underwoodu

Teaser nove sezone 'Kuće od karata' otkriva što se dogodilo liku kojeg glumi Kevin Spacey

Kevinu Spaceyju su lani producenti serije otkazali suradnju pošto ga je više od 30 osoba optužilo za seksualno zlostavljanje

Frank Underwood službeno je mrtav, otkriva teaser nove sezone "Kuće od karata" koja će se prikazivati od studenog bez glavnog glumca Kevina Spaceyja koji je posao u toj seriji izgubio zbog optužbi za spolno zlostavljanje.

Teaser, koji je od srijede dostupan na Netflixu, pokazuje glumicu Robin Wright koja tumači ulogu Spaceyjeve supruge Claire kako stoji pored groba Franka Underwooda i izgovara nekoliko riječi lišenih emocija. 

U teaseru nema naznaka o tome kako je Underwood umro, no Netflix je objavio da će se šesta i konačna sezona serije fokusirati na perfidan karakter Claire Underwood koja je postala predsjednica Sjedinjenih Država u petoj sezoni. 

Spaceyju su lani producenti "Kuće od karata" otkazali suradnju pošto ga je više od 30 osoba optužilo za seksualno zlostavljanje.

Podsjetimo, prošle ga je godine glumac Anthony Rapp optužio da ga je pokušao zavesti 1986. godine kada je Rapp bio 14-godišnjak. Spacey se ispričao nakon skandala za neprimjereno ponašanje pema Rappu i povukao iz javnog života. 

Tužiteljstvo u Los Angelesu u utorak je objavilo da neće podizati optužnciu protiv Spaceyja u slučaju jedne optužbe iz 1992. jer je riječ o području izvan njegove nadležnosti. Još se jedan slučaj razmatra u državnom odvjetništvu Los Angelesa. 

Šesta sezona "Kuće od karata" počet će se prikazivati 2. studenog, a sastojat će se od osam epizoda, ne od 13 kako je bilo u prethodnim sezonama.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!