Scena
Badrić snimila spot na Brijunima: 'Da je rođena u vrijeme Tita, sigurno bi mu zapela za oko'
Promo

spot na Brijunima

Badrić snimila spot na Brijunima: 'Da je rođena u vrijeme Tita, sigurno bi mu zapela za oko'

Novi singl Nine Badrić "Rekao si" stiže u radijski eter i savršena je najava za njezin novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati ovog Božića

Pjesmu potpisuje Ante Pecotić, a za aranžman pobrinuli su se Predrag Martinjak i Shalla. Spot za ovu predivnu baladu sniman je u nacionalnom parku Brijuni, koji su je, priznaje Nina, kraljevski ugostili. 

Neopisiva ljepota Brijuna poslužila je kao najljepša kulisa novoga spota kojeg su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Uprava Brijuna ljubomorno čuva netaknutu ljepotu otoka i malo je umjetnika imalo privilegiju snimati tamo. S Brijuna  su reki da im je izuzetno drago što je baš Nina Badrić odabrala Brijune za svoj novi video.

“Nina je prekrasna žena. Došla je ovdje sa sestrom i nećakom i sve nas je osvojila svojom jednostavnošću. Nije tražila ništa a čim je stigla otišla je pozdraviti čuvenog papagaja Kokija s kojim se zezala. Da je rođena u vrijeme Tita siguran sam da bi mu takva ljepotica zapela za oko. Stari je volio prave ženske”, kaže Čedo koji već 30  godina radi na Brijunima.

Iza Nine Badrić je uspješna ljetna turneja, ali odmora nema; ispred nje su veliki projekti kojima se s veseljem posvećuje. Nakon snimanja spota za novi singl "Rekao si" Nina je otputovala u Beograd na snimanje RTL-ovog showa ”Zvijezde” gdje je jedna od članica žirija.

Usporedo sa snimanjima, priprema se i za dva velika spektakla u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Prvi koncert 24. listopada gotovo je rasprodan, a drugi koncert, dan kasnije, Nina je odlučila pokloniti Zakladi Hrvatska za djecu. Nakon toga, čeka ju završetak novog studijskog albuma, čiji se izlazak predviđa za Božić. A Novu godinu, ova sjajna glazbenica ispratit će radno, na Stradunu u Dubrovniku zajedno sa Tonijem Cetinskim.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!