Scena
Jacques predstavio novi singl 'Bit ću tvoje oči'
Damjan Fiket

ako nestane dan...

Jacques predstavio novi singl 'Bit ću tvoje oči'

Jacquesa ćemo uskoro gledati u žiriju showa 'Zvijezde', no ovih dana slavni pjevač uzeo je pauzu od 'žiriranja' i snimio je spot za novu pjesmu

Izvrsnost u svakom glazbenom izričaju u kojem se okuša, kod Jacquesove je brojne publike navika, ali svaki je novi singl faktor iznenađenja koji izaziva velik interes ljubitelja kvalitetne glazbe.

"Bit ću tvoje oči“ četvrti je singl kojima Jacques pomiče granice domaće glazbene industrije iskoračivši prema najmodernijoj produkciji.

"Pravi sretnik“ je početkom 2018. najavio tu promjenu koja je naišla na odlične reakcije. Usljedili su hitovi  "Sam“ i "Srce“ koji mjesecima ne silaze s top lista.

I ovaj put, afirmativni tekst i neodoljivi plesni ritam upakirani u svjetsku produkciju Bojana Šalamona Shalle svrstavaju novi Jacquesov singl među najprogresivnije pjesme ove godine. 

Jacques nastavlja plodnu suradnju s autoricom glazbe i teksta Andreom Čubrić, a za inovativni videospot zaslužan je redatelj Dario Lepoglavec kojemu su inspiracija bile boje kao simbol životnog optimizma.

Do kraja godine publika može očekivati još jedan Jacquesov singl Ante Pecotića, čime će 'Gospodin Glas' zaokružiti najplodniju glazbenu godinu do sada, s čak 5 singlova čime najavljuje novi studijski album koji će izaći 2019. u izdanju RTL Musica.

Svi Jacquesovi obožavatelji uskoro će u njegovim britkim komentarima moći uživati u novoj sezoni RTL-ova showa „Zvijezde" koja počinje s emitranjem 13. listopada. 

 

Reci što misliš!