Scena
Zbog Joleta i slavne face stigle na zagrebačku špicu
Goran Perešin

svi ga vole

Zbog Joleta i slavne face stigle na zagrebačku špicu

Protekle subote na zagrebačkoj špici ispred Croatia Records Music shopa vladala je nesvakidašnja gužva

Jedan od najpopularnijih glazbenika – Joško Čagalj Jole družio se s obožavateljima uoči velikog koncerta u Ciboni 12. listopada. 

Mnogobrojni obožavatelji došli su na ovaj 'Meet & Greet' kako bi od svog najdražeg pjevača dobili autogram ili se s njim fotografirali. Jole je svima obećao da će 12.10. u Ciboni biti najveći koncertni tulum u gradu te je istaknuo da odbrojava dane da trenutka kada će stupiti na pozornicu zagrebačke Cibone. Podršku Joli, osim obožavatelja došli su pružiti njegova supruga Ana Čagalj, te Ana Radišić, Daria Lorenci Flatz, Dalibor Petko, Davor Dretar Drele, Vedran Mlikota, Dejan Ačimović i Joško Jeličić.

 

Poznati došli na druženje s Joletom Fotogalerija

Već godinama, karte za Joline koncerte su rasprodane diljem Hrvatske. Poznat po tome da zapali publiku u sekundi, sam Jole najavljuje veliki koncertni tulum u Ciboni 12. listopada i poziva sve da mu se pridruže u toj nezaboravnoj noći. Na velikom  koncertu karijere, publika će imati priliku uživati uz najveće hitove kojima je Jole oduševljavao svih ovih godina. A na pozornici će mu se kao gosti pridružiti dugogodišnji prijatelji - Jelena Rozga i Klapa Rišpet.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!