Scena
A što o Joletovom spektaklu kaže Jelena Rozga, ali i Petar Grašo?
John Pavlish

tko će sve doći?

A što o Joletovom spektaklu kaže Jelena Rozga, ali i Petar Grašo?

Jole pripreme za svoj koncertni spektakl privodi kraju, a na koncert dolaze mnogobrojni Jolini prijatelji.

Ostalo je još svega osam dana do najvećeg koncertnog tuluma u gradu, odnosno proslave 20 godina glazbene karijere jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenika – Joška Čagalja Jole.

Jole pripreme za svoj koncertni spektakl privodi kraju, a na koncert dolaze mnogobrojni Jolini prijatelji. Pa su tako video poziv na najveći koncertni tulum u gradu uputili Jelena Rozga, koja je i glazbena gošća na koncertu, te Petar Grašo, Zlatko Dalić, Tarik Filipović i Dino Rađa.

Već godinama, karte za Joline koncerte su rasprodane diljem Hrvatske. Poznat po tome da zapali publiku u sekundi, sam Jole najavljuje veliki koncertni tulum u Ciboni 12. listopada i poziva sve da mu se pridruže u toj nezaboravnoj noći. Na velikom koncertu karijere, publika će imati priliku uživati uz najveće hitove kojima je Jole oduševljavao svih ovih godina. A na pozornici će mu se kao gosti pridružiti dugogodišnji prijatelji - Jelena Rozga i Klapa Rišpet.
 

Ulaznice po cijeni od 100 kuna za parter te 120 kn za tribine možete kupiti na prodajnim mjestima Eventima kao i online na: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/jole-i-prijatelji-zagreb-kc-drazen-petrovic-1052338/performance.html

Reci što misliš!