Scena
Tonka objavila novi singl uz autorski potpis supruga Aljoše Šerića
Sven Stefanović

'netko se događa'

Tonka objavila novi singl uz autorski potpis supruga Aljoše Šerića

'Netko se događa' jednostavna je pop pjesma o iščekivanju, a ujedno i peti singl koji nas dovodi još jedan korak bliže Tonkinom debitantskom albumu 'Važne stvari'

Uz autorski potpis Aljoše Šerića, Tonka donosi još jedan kvalitetan, moderno ilustriran pop u sada već prepoznatljivom soundu zapakiran u retro kulisu redatelja Vanje Vascarca koji potpisuje i Tonkine prethodne spotove 'Bolji smo' i 'Jedno jutro'.

'Netko se događa' jednostavna je pop pjesma o iščekivanju, navodi Tonka, a ujedno i peti singl koji nas dovodi još jedan korak bliže njezinom debitantskom albumu 'Važne stvari'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spot je snimljen u jednom danu na Pantovčaku, a kuća u spotu djelo je poznatog zagrebačkog arhitekta moderne Stjepana Planića čiji se retro interijer vizualno savršeno uklopio u dosadnu rutinu svakodnevnih događaja i iščekivanja promjene.

Glazbu i tekst potpisuje Aljoša Šerić, aranžman i produkciju Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi. Pjesma je snimljena u Lemon Production Studiju. Kostimografiju i styling potpisuje Marija Cvitanović (Marka M), direktor fotografije je Sven Stefanović, suradnik za pokret Martina Nevistić, make up potpisuje Petra Sever, a frizuru Frizerski salon Keune Colette.

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!