Scena
Zaokret Davida Temelkova: 'Mnogi su se iznenadili'
Promo

novi zvuk

Zaokret Davida Temelkova: 'Mnogi su se iznenadili'

David Temelkov je u suradnji s autorom Miroslavom Rusom, na iznenađenje mnogih odlučio zakoračiti na funky scenu.

'Svijet se promijenio', energična je pjesma, koja će biti pravo osvježenje brojnim obožavateljima.

Dosadašnja suradnja Rusa i Temelkova, postavila je čvrste temelje za nove glazbene projekte, a spomenuta pjesma, mali je dio svega što vam je ovaj simpatični i kreativni dvojac pripremio.

Po mnogima impresivne Davidove vokalne mogućnosti, ovom su pjesmom dobile sasvim novu dimenziju.

'Nakon prve ispitivačke faze u autorsko-izvođačkom duelu Davida i mene, mislim da sam pročitao njegovu snagu i prednosti, te sada krećemo iz sve snage. O kojoj snazi govorim, može se vidjeti već na prvom singlu iz te serije, funky uratku pod nazivom "Svijet se promijenio"! David je tu pokazao sav svoj raskošni pjevački talent i po meni otvorio vrata jednoj vrlo ozbiljnoj pjevačkoj karijeri, koju ću nadam se, zajedno sa svojim timom znati i moći pratiti. Rad sa njime doista doživljavam kao projekt!', poručio je ovom prigodom Rus.

Zadovoljstvo novim zvukom, pjesmom, ali i Rusovim neupitnim autorskim i producentskim vještinama, nije krio ni sam David,

'Mnogi su se iznenadili, kad su me čuli u ovakvom izdanju, a meni je drago da imam autora koji može izraziti sve kolorite mog pjevačkog kapaciteta i hvala Bogu na tome. Poruka pjesme je jasna. Ljubav ne može nestati, možemo je samo ne dati. Svatko, pa i najhladnija srca, u trenucima slabosti žele biti "voljeni", uostalom, kao i svi mi...', poručio je ovom prigodom David Temelkov.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!