Scena
Kompilacija najljepših Oliverovih pjesama izlazi na njegov rođendan
Sanjin Strukic/PIXSELL

neprežaljen

Kompilacija najljepših Oliverovih pjesama izlazi na njegov rođendan

7. prosinca, legendarni Oliver Dragojević proslavio bi 71. rođendan. A upravo taj dan izlazi kompilacija njegovih najljepših pjesama

Bilo je teško napraviti presjek posljednjih 13 godine života jednog od naših najznačajnijih i svakako najomiljenijeg domaćeg glazbenika. Kompilacija "Do kraja vrimena" donosi upravo to, najbolja ostvarenja Olivera Dragojevića koja je objavio za Aquarius Records. Album će biti dostupan 7. prosinca, na Oliverov rođendan, na Deezeru, a uskoro stiže i u sve bolje prodavaonice glazbenih albuma u zemlji.

"Može li itko ikada više na ovim prostorima ostaviti trag toliko neizbrisiv koliki je za sobom ostavio Oliver Dragojević? U glazbi, u životu, u ljubavi, sreći i tugi. Njegove su pjesme bezvremenska životna priča koja opisuje svaki proživljeni trenutak generacija koje su bile, koje su sada i onih koje tek dolaze. U trajnost ovog velikana nikada nitko nije sumnjao, pa je tako i posljednjih trinaest godina karijere jednakim intenzitetom, svakom otpjevanom notom, pisao povijest uz najvišu razinu glazbene i emotivne kvalitete", rekla je Maja Trstenjak. 

Na albumu će se naći hitovi poput 'Ako voliš me', 'Molitva za Magdalenu' i mnoge durge. 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!