Scena
Prošlogodišnja pobjednica 'Zvijezda' objavila treći singl 'Stranci od leda'
Josip Ninković

Jessica feat. Suicidal

Prošlogodišnja pobjednica 'Zvijezda' objavila treći singl 'Stranci od leda'

Jessica i Suicidal najavili su i nastavak suradnje te skorašnji izazak pjesme i u akustičnoj verziji

Nakon singlova 'Propuštene šanse' i 'Dobar je osjećaj', Jessica Atlić McColgan trećim singlom 'Stranci od leda' donosi dašak R'n'B & hip hop prizvuka u domaće etere.

U suradnji s producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem koji ujedno potpisuje aranžman i glazbu, gdje mu se pridružio Jun Ishida te tekst, u kojem mu se pridružio i zagrebački hip hoper Suicidal, donosi spoj akustike i elektronike u R'n'B' izvedbi protkanoj ugodnim dionicama hip hopa.

FOTO: Josip Ninković

"Još prilikom snimanja prethodne pjesme, Skansi i ja smo se nekako baš tog trenutka našli na istoj frekvenciji i rodila se ova pjesma u par sati. Skansi je predložio hip hop vokal i izborom Mateja Dučkića Suicidala pomislili smo 'Ok, to je Skansi, treba mu vjerovati'. Akustika, elektronika, hip hop, baš je ono u čemu se trenutno nalazim... Najlakše je igrati na sigurno, ali ono što mene trenutno zaokuplja je svjetski prizvuk kojim bih željela pokazati da je hrvatska glazbena scena spremna za nešto novo", objasnila je Jessica.

Jessica i Suicidal najavili su i nastavak suradnje te skorašnji izazak pjesme i u akustičnoj verziji.

"Skansi mi je pustio info pjesme i istog sam trena prihvatio suradnju, napisao tekst i snimio vokale.Veliki sam fan kvalitetnih r'n'b & rap crossovera i veliko mi je zadovoljstvo biti dio ovog projekta iza kojeg čvrsto stojim te se veselim budućim suradnjama kojih će zasigurno biti", rekao je Suicidal.

Izvrsnu vokalnu izvedbu Jessice, okrunjenu njezinim prvim featuringom, ekranizirao je redatelj Josip Ninković te crno-bijelim minimalizmom vizualno zaokružio priču čiji su kadrovi snimljeni u prostorijama škole pjevanja Husar & Tomčić.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!