Scena
Zaplešite za Badnjak uz elektronske zvukove
Promo

Project Vojarna Winter Edition

Zaplešite za Badnjak uz elektronske zvukove

Ima li boljeg uvoda u zimsko i božićno izdanje našeg sljedećeg druženja u hangaru bivše Vojarne u Šibeniku?

'Project Vojarna po izboru publike najbolji je open air party u Hrvatskoj u 2018.godini' kaže portal Klubska scena, te uruči nagradu Ambasador ekipi iz glazbene udruge Echo i Decoded Records iz Šibenika.

Ima li boljeg uvoda u zimsko i božićno izdanje našeg sljedećeg druženja u hangaru bivše Vojarne u Šibeniku?

Nakon ljetnog spektakla uz Borisa Brejchu i više od 2500 plesača na užarenom betonu Vojarne vrijeme je da se zavučemo u naš hangar u kojem smo prošli put ugostili poznati škotski tandem Gary Beck & Silicone Soul.

Ovog puta headliner večeri dolazi nam iz dalekog Izraela i jedan je od glavnih predvodnika melodične strane elektronike u svijetu. Guy J majstor je progresivnog zvuka prožetog snažnim emocijama i zato je svaki njegov nastup nabijen pozitivnom energijom te ne ostavlja publiku ravnodušnom ni pod koju cijenu. Produkcijom glazbe počinje se baviti već s 14 godina, a najraniji uzori su mu Depeche Mode čiji trag se i danas osjeti u njegovom radu. Kruna dugogodišnjeg napornog rada na vlastitoj produkciji stiže 2008. godine kada na album 'Esperanza' svoj potpis stavlja moćni Bedrock. Uslijedila su izdanja i na ostalim većim etiketama na tržištu, a svoju odanost John Digweedu pokazuje 2012.godine kad pokreće svoj vlastiti label 'Lost & Found' kao podlabel njegovom slavnom Bedrocku.

Uz glavnog gosta tu je i naša provjerena ekipa koja će stati za mix pult pa ćete uz Guy J-a čuti i meštra od zanata iz Trogira Tome R,  alfu i omegu kompletne organizacije Edy C. & SuggaDaddy, najboljeg tajnika na svijetu PaleolitiK, vječnog plurista Amigaa iz Zadra te mladu nadu Šibenika Antu Banića!

Dobro se pripremite za nadolazeću Badnju večer jer Guy J vas vodi na putovanje nabijeno snažnim emocijama i dobrom zabavom.

Ulaznice po cijeni od 70kn možete nabaviti na svim predprodajnim mjestima Adriaticket dok će cijena ulaznice na samom ulazu biti 100kn.

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!