Scena
Nakon višemjesečnih nagađanja, konačno je poznato tko će nastupati na ovogodišnjem Super Bowlu
www.profimedia.hr

službeno potvrđeno

Nakon višemjesečnih nagađanja, konačno je poznato tko će nastupati na ovogodišnjem Super Bowlu

O izvođačima glazbeno-scenskog spektakla nagađa se već mjesecima, a sad je stigla i službena potvrda

Nakon višemjesečnih glasina i nagađanja, NFL je objavio da će u poluvremenu jednog od najgledanijih događaja sezone - na Super Bowlu - nastupiti Maroon 5, a posebni će gosti biti reperi Big Boi i Travis Scott, pišu američki mediji. 

O izvođačima glazbeno-scenskog spektakla nagađa se već mjesecima, a sad je stigla i službena potvrda. 

Premda su ponude bile upućene Rihanni, Pink i Nicki Minaj, one su nastup odbile jer je iz lige izbačen Colin Kaepernick koji je protestirao zbog policijske brutalnosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maroon 5 (@maroon5) on Jan 13, 2019 at 11:28am PST

 

Od nastupa je zamalo na nagovor Jay Z-ja odustao i Travis Scott, no na kraju je dogovoreno da će sudjelovati nakon što je NFL u dobrotvorne svrhe donirao pola milijuna dolara. Sportski spektakl održat će se 3. veljače u Atlanti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott) on Jan 3, 2019 at 10:20pm PST

 

Super Bowl, veliko finale NFL sezone, iz godine u godinu privlači stotine milijuna gledatelja iz cijelog svijeta. Većina ih događaj prati iz sportskih razloga, odnosno zbog utakmice, a dio ih je fokusiran isključivo na zabavni dio sadržaja. Cijena reklama za vrijeme prikazivanja Super Bowla zna dosegnuti i šest milijuna dolara za samo 30 sekundi prikazivanja u pauzama susreta.

"Halftime show" je glazbeno-scenski spektakl u trajanju od 14 minuta i prvobitno je zamišljen kao zabava koja ispunjava vrijeme u poluvremenu utakmice.

Ključan trenutak dogodio se 1993. kad je Super Bowl održan u Los Angelesu na Rose Bowlu. Najveća zvijezda tog vremena, ujedno i jedan od najpopularnijih pjevača u povijesti, Michael Jackson u poluvremenu je, uz pomoć dječjeg zbora izveo Billie Jean, Black or White te We Are the World.

Taj je koncert lansirao u nebesa televizijske rejtinge te se smatra jednim od najgledanijih događaja u povijesti američke televizije.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!