Scena
Legendarna 'Otimačica' se vraća na male ekrane??
Promo

povratak legendarne sapunice

Legendarna 'Otimačica' se vraća na male ekrane??

Sjećate li se hit meksičke sapunice o dobroj i zloj blizanki koje zamijene mjesta, a u kojoj je glumila zvijezda hrvatskih korijena Gabriela Spanic

Sjećate li se sada već legendarne meksičke sapunice u kojima smo pratili ljubavne i životne zavrzlame Pauline i Paole Bracho, koje je utjelovila zvijezda sapunica, Gabriela Spanic te njihovog voljenog Carlosa Daniela? Serija je to koja je bila hit na malim ekranima 1998. i 1999. godine i to diljem svijeta. 

 

Iako je odtad prošlo 20 godina, ovih dana je slavna televizijska kuća Televisa, koja se specijalizirala za sapunice, najavila je kako će upravo ove godine snimiti remake 'Otimačice'. 

Naime, čini se kako i tvorcima ponekad najluđih zapleta na svijetu ponestalo inspiracije za nove. No, s obzirom na to kako se već mjesecima šuška o remakeu serije fanovi su

Erika Buenfil bila je zvijezda meksičke telenovele “ Marisol ” koja nas je prikovala uz male ekrane Fotogalerija

pokazali da jedva čekaju. 

Stalno su ispitivali Gabrielu Spanic hoće li i ona glumiti u remakeu. Kako sada stvari stoje, ondašnji mediji tvrde kako će Gabi imati manju ulogu u seriji, no sigurno neće glumit glavnu ulougu. 

Spanic je inače u međuvremenu izobličila lice operacijama i gotovo ne sliči na sebe. A doživjela i pravu životnu sapunicu, naime, osobna asistentica ju je pokušala otrovati. 

Spanic je nedavno razveselila fanove, eksplicitnim kalendarom. Naime, pozirala je posve gola. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dios mio �� @gabyspanictv #gabyspanic #lausurpadora

A post shared by Gaby Spanic (@spanic_fans) on Jan 1, 2019 at 4:15am PST

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!