Scena
Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić jedini će na Dori nastupiti s duetom
Goran Berović

'vrijeme predaje'

Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić jedini će na Dori nastupiti s duetom

Zajednički projekti, glazbeni i kazališni, poslovno su povezali Bojana i Danijelu, a privatno ih još i više zbližili

Bojana Jambrošića Danijelu Pintarić veže petnaest godina prijateljstva tijekom kojih su imali i razne glazbene suradnje. Njihov novi duet, 'Vrijeme predaje', iznimna je pjesma s kojom će nastupiti na Dori 2019. u Opatiji.

'Vrijeme predaje' vokalni je ples između Bojana i Danijele koji su svojom vrhunskom izvedbom uspjeli prenijeti najdublje emocije. Zanimljivo je da i to da je na ovogodišnjoj Dori 'Vrijeme predaje' jedini duet i jedna od rijetkih pjesama na hrvatskom jeziku.

Tekst potpisuje Leonardo Čeči Baksa, a glazbu i aranžman Ante Toni Eterović. Danijela i Bojan već pripremaju svoj nastup, a u tome će im pomoći Robert Bošković kao redatelj dok će se za koreografiju pobrinuti Tihana Strmečki.

Zajednički projekti, glazbeni i kazališni, poslovno su povezali Bojana i Danijelu, a privatno ih još i više zbližili. Danijela, sopranistica i solistica kazališta Komedija, to je najbolje opisala riječima: "Bojan je iz estradnog svijeta došao u kazališni, a ja iz kazališnog u estradni."

FOTO: Goran Berović

Jedan od njihovih najzapaženijih zajedničkih nastupa bio je u mjuziklu 'Legenda Ružica grada' (2016.) za koji su oboje bili nominirani u kategoriji Najboljih umjetničkih ostvarenja opereta/mjuzikl: Bojan za ulogu Vlastelina, a Danijela za ulogu Ružice. Upravo joj je ta nominacija donijela i Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju žensku ulogu u mjuziklu ili opereti.

Bojan je već odavno potvrdio svoju ljubav prema kazalištu, a aktualni projekt na kojem radi je dječji mjuzikl 'Mi o vuku' za kojeg potpisuje glazbu i tumači glavnu ulogu. Premijera komada bit će 2. veljače u K.D. Vatroslava Lisinskog, a zbog iznimnog je interesa već dodana i peta izvedba.

Danijela i Bojan dvoje su iznimnih glazbenika i glumaca, pred kojima su još mnoge zajedničke suradnje, o čemu je Bojan lijepo rekao: „Što se tiče zajedničkih projekata Danijele i mene, za sada osim Dore nema ništa na vidiku. No sudbina nas je već toliko puta spojila, što u glazbi, što u kazalištu da sam siguran kako nas čeka još puno zajedničkih avantura.“

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!