Scena
Indira Forza dočekala zoru u društvu tamburaša
Matija Škalić

nova pjesma i spot

Indira Forza dočekala zoru u društvu tamburaša

Nije tajna da se Indira Forza i tambura vole javno

Nije tajna da se Indira Forza i tambura vole javno, zato i ne čudi da je novi singl sa samostalnog albuma Valkira upravo duet s tamburaškim sastavom Dyaco, pjesma "Pukni zoro".

Glazbu potpisuje Ante Pecotić, produkciju Bojan Šalamon Shalla, a tekst "Pukni zoro" napisala je Indira Levak. Pronašla je pravu formulu riječi kako dotaknuti svaku dušu i probuditi emocije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FOTO: Matija Škalić

"Ova pjesma kao stvorena je za dobre fešte, ne postoji čovjek koji se ne voli zabaviti i ponekad zapjevati s društvom. 'Pukni Zoro' je definitivno okidač i za one koji vole sjediti zavučeni u kutu. E, nema toga kad se pojavimo moji prijatelji iz benda Dyaco i ja! Svi su tada na nogama", objasnila nam je Indira koja je blistala na snimanju zahvaljujući svom glam timu Vikler i ruž te stajlingu koji potpisuje Martina Sporiš, a koji je unio akcent u bojama u cijelom konceptu spota koji je redatelj Marko Zeljković zamislio kao kontrast noći, koja uvijek krije dobru zabavu i mirne zore, koju su Indira i Dyaco dočekali u kutjevačkim podrumima.

Dyaco već godinama surađuje s Indirom Forzom i ovaj je duet  bio logičan slijed njihove glazbene suradnje.

"Naše tambure i Indirina energija savršena su kombinacija za dobru zabavu, to se dogodilo i na snimanju ove pjesme što mislim da se osjeti u zvuku, a  sada vidi i u ovom spotu. Spremamo mi još puno toga za našu publiku", otkrio je za kraj Danijel Car iz Dyaca.     

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!