Scena
Singlom 'Nestajem' sarajevski bend The Last Location najavljuje izlazak novog albuma
Edvin Kalić

premijera spota

Singlom 'Nestajem' sarajevski bend The Last Location najavljuje izlazak novog albuma

The Last Location je nastao u Sarajevu, a zagrebačkoj su se publici imali prilike predstavili prije nešto više od godinu dana kada su kao predgrupa zasvirali na velikom koncertu Plavog orkestra

The Last Location je nastao u Sarajevu kao projekt trojice mladih glazbenika, braće blizanaca Ahmeda i Muhameda Latića i Edina Mucića nakon čega im se pridružuje Danijal Bajraktarević. Na sceni aktivno djeluju od 2008. godine, a već s prvim objavljenim singlom 'You lied to me' pojavili su se na talijanskom MTV-u.

Nakon objave prvog EP-a 'Restless Dream' (nastalim u suradnji s producentom Carmen Rizzom, poznatom po radu s Coldplayom, Sealom te Alanis Morissette) te singla 'Zaboravi' 2012. godine, postižu veliki uspjeh na Balkanu – The Last Location  postaje novo lice regionalne glazbene scene te kreću na regionalnu turneju u sklopu koje su nastupali širom Njemačke, Austrije, Turske, Italije i Srbije, a pozornicu su dijelili s najvećim regionalnim imenima poput Plavog orkestra, Dine Merlina, Bijelog Dugmeta i Divljih jagoda.

Zagrebačkoj su se publici imali prilike predstavili prije nešto više od godinu dana kada su kao predgrupa zasvirali na velikom koncertu Plavog orkestra u Domu sportova i još jednom dokazali da je njihov progresivni zvuk stvoren za velike pozornice!

2017. su  objavili singl 'Ti' koji je od strane publike bio odlično prihvaćen i pripremio put za novi album u izdanju Dallas Recordsa kojeg najavljuju singlom 'Nestajem'.

"Pjesma 'Nestajem' je nastala u dinamičnom periodu za bend u kojem su svi članovi artikulirali svoju emociju i inkonporirali je u ovu kompoziciju", poručuju iz benda.

Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Ahmed i Muhamed Latić te Edin Mucić, a snimanje Borjan Milošević iz studija Long Play.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!