Scena
Poklon za Dan žena: Petar Grašo napokon objavio dugoočekivanu pjesmu 'Voli me'

razveselio obožavateljice

Poklon za Dan žena: Petar Grašo napokon objavio dugoočekivanu pjesmu 'Voli me'

Pjesma 'Voli me', čiji refren je špica serije 'Pogrešan čovjek', nakon brojnih upita Grašine publike konačno je dovršena, a ovih dana u Splitu se snimao i spot

Na Dan žena, koje čine velik dio njegove publike, Petar Grašo predstavio je dugoočekivanu novu pjesmu 'Voli me'.

Tim čija je svaka pjesma dosad zasjela na prvo mjesto svih ljestvica slušanosti, a što je još važnije - široko je prihvaćena od strane publike - ponovno je na okupu - Vjekoslava i Tonči Huljić uz Grašu su napravili novu pjesmu koja već po prvim reakcijama osvaja srca publike u cijeloj regiji.

Pjesma 'Voli me', čiji refren je špica serije 'Pogrešan čovjek', nakon brojnih upita Grašine publike konačno je dovršena, a ovih dana u Splitu se snimao i spot.

Sve je snimano kao takozvani 'one take spot' ili snimanje u jednom kadru, a u ekipi je bilo 40-ak ljudi. Spot je sniman u režiji Vojana Koceića.

"Ako moram pjesmu opisati u nekoliko riječi: to je ležerna, mediteranska, dugotrajna pjesma i nosi jednu lijepu poruku da sebe, a i druge volimo onakve kakve jesmo, i da u čovjeku uvijek postoji nešto dobro. Želio bi da ova pjesma kao i svaka bude ljudima kao dobro vino - da vremenom dobiva na kvaliteti i da ljudi uz nju dobro osjećaju", rekao je Petar

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!