Scena
Slavni komičar Eddie Izzard dolazi u Zagreb
Promo

'WUNDERBAR' SVJETSKA TURNEJA

Slavni komičar Eddie Izzard dolazi u Zagreb

Eddie se vraća se korijenima s novim showom koji razvija njegov jedinstven, totalno nestvaran pogled na život, ljubav, povijest i teoriju svemira

Donio nam je dilemu - kolač ili smrt. Objasnio nam je važnost zabadanja zastave u procesu kolonizacije. Otkrio nam je što se događa u kantini Zvijezde smrti i tko je Jeff Vader.

Uber-zvijezda svjetske komedije, 'izgubljeni Pythonovac', multilingvalac i čovjek koji je engleski govoreći stand-up prvi počeo širiti svjetskim pozornicama uskoro će objesiti svoje komičarske rukavice o klin i baciti se u političke vode.

Ali prije toga Eddie Izzard će se od svojih obožavatelja oprostiti Wunderbar turnejom u okviru koje dolazi i u Zagreb, u ponedjeljak 15.04. u 20 sati u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Prije pet godina s komičarskom turnejom 'Force Majeure' Eddie je nastupio i u Dubrovniku, Osijeku i Zagrebu, postavši tako prvo veliko ime svjetske stand up scene koje je kročilo u regiju. Turneja 'Force Majeure' ušla je u komičarsku povijest obuhvativši 45 zemalja svijeta, uključujući svih 50 država SAD-a i 'progovorivši' četiri jezika, postavši tako najobuhvatnijom komičarskom predstavom ikada.

Eddie se vraća se korijenima s novim showom koji razvija njegov jedinstven, totalno nestvaran pogled na život, ljubav, povijest i teoriju svemira. 'WUNDERBAR' je svoj život započeo u 'La Nouvelle Seine', plutajućem kazalištu na istoimenoj pariškoj rijeci, gdje je Eddie počeo smišljati predstavu najprije na francuskom. Bruseći je potom na turneji u nekoliko država, Eddie se zadržao u Berlinu, izvodeći predstavu na njemačkom jeziku. Sada, nakon što ga je usavršio i na engleskom, Eddie je konačno spreman podijeliti 'WUNDERBAR' sa svijetom.

"Približava se vrijeme kad ću na kratko morati otići kako bih se bavio politikom. No prije nego što to napravim, želim publici širom svijeta pružiti najbolji stand-up - naročito u vrijeme Brexit-mržnje i Trump-mržnje. Moj novi show govori o svemu - od ljudi tijekom posljednjih 100.000 godina preko pasa koji govore do životinja superheroja. Jedva čekam doći i vidjeti vas ponovo", izjavio je. 

Eddie Izzard se ubraja u najcjenjenije svjetske komičare. Izvodio je rasprodane predstave po cijelom svijetu - od Shangaia do Mumbaia, uključujući i noći u Madison Square Gardenu i Hollywood Bowlu. Osim na pozornici moguće ga je vidjeti i u brojnim filmovima ('Ocean's 12', 'Ocean’s 13', 'Mystery Men', 'Shadow of the Vampire', 'The Chronicles of Narnia: Prince Caspian' i dr.) i TV serijama.

'WUNDERBAR' je izvrsno poniranje u nadrealan i fantastičan svijet Eddieja Izzarda. Show može sadržavati eksplicitan i maštovit jezik, a izvodi se na engleskom.

Ulaznice potražite po cijenama 260 / 230 i 180 kn na www.ulaznice.hr, u Aquarius Music shopu, na blagajni Lisinskog i ostalim prodajnim mjestima iz sustava Ulaznice.hr!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!