Scena
Neka ljeto napokon započne: RTLplay vam donosi koncerte sa Sea Star Festivala
Promo

ne propustite

Neka ljeto napokon započne: RTLplay vam donosi koncerte sa Sea Star Festivala

Nemate priliku posjetiti treće izdanje jednog od najpopularnijih festivala u Hrvatskoj? Ne brinite - RTLplay donosi ovogodišnji Sea Star Festival - svima!

Stella Maris u Umagu i ovog je vikenda, 24. i 25. svibnja, domaćin festivala koji iz godine u godinu dobiva reputaciju savršenog početka eklektične 'sezone festivala' u Hrvatskoj, a s izvođačkim imenima, poput najveće američke hip hop grupe Wu Tang Clan, 'oca techna' Svena Vatha, ruske DJ-ice Nine Kraviz te mlade britanske reperice IAMDDB, ne sumnjamo da će opravdati sva očekivanja ljubitelja urbane glazbe!

Obožavatelje hip hopa, trapa, techna, kao i popularnih hitova i regionalnih rock-himni, razveselit će činjenica da će na RTLplayu imati mogućnost pogledati snimke odabranih koncerata s megapopularnog festivala.

Snimku koncerta Vojka V, dobitnika Porina za najbolji album 2018. godine, Bajage i Instruktora, Hladnog Piva, predstavnika novog vala hip hopa u Hrvatskoj High5, turskog DJ-a Mahmuta Orhana, čiji je hit 'Feel' skupio više od 350 milijuna YouTube pregleda te srpske DJ-ice Lady Lee, ne propustite bilo kad i bilo gdje uz RTLplay od subote, 25. svibnja.

Registrirajte se besplatno na RTLplay i pridružite nezaboravnoj zabavi!

Reci što misliš!