Ostani doma
Scena
Rasprodana oba koncerta Tonyja Cetinskog u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovila
Promo

turneja #samoljubav

Rasprodana oba koncerta Tonyja Cetinskog u Šibeniku na tvrđavi Sv. Mihovila

Vikend pred nama donosi pravu glazbenu poslasticu, s Tonyjem Cetinskim u glavnoj ulozi

Fantastična regionalna turneja #samoljubav dobiti će svoj spektakularni nastavak u Šibeniku, na tvrđavi Sv. Mihovila, čiji se ambijent savršeno uklapa u cijelu priču.

Tony Cetinski koji ove godine ne prestaje rušiti koncertne rekorde, a koji je brojnim dosadašnjim nagradama posljednjih mjeseci pridodao i neke nove, jedva čeka druženje sa svojom vjernom publikom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovoga puta Tony će sa svojim bendom, ali i gudačicama dva dana zaredom nastupiti na pozornici šibenske tvrđave.

Prvi dan koncerta, 19.07., rasprodan je u samo nekoliko sati pa se tako na novi termin, subotu 20.07., nije se dugo čekalo, a za kojeg su ulaznice također planule u kratko vrijeme.

Sve ovo još je jedna potvrda Tonyjeve vrijednosti, kao i najveće regionalne koncertne turneje #samoljubav te svega što njegova ekipa radi.

Gotovo trideset godina izvrsne karijere obilježene bezbrojnim hitovima, među kojima je i aktualni 'Svaka tvoja laž', Tony je savršeno pretvorio u koncertni program koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Fantastično balansirajući pjesmama i odličnim humorom zadovoljava sve glazbene apetite publike.

Svi oni koji su na vrijeme nabavili svoje ulaznice za koncerte na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila, bilo prvi ili drugi dan, iz prvih redova imati će prilike uživati u predivnim večerima sa svojim omiljenim glazbenikom.

Dva dana dijeli nas od nezaborvanog nastavka turneje #samoljubav u Šibeniku, 19. i 20.7., tvrđava Sv. Mihovila.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!