Scena
Emotivna glazbena priča i zahvala ljubavi Borisa Rozgoznice
Jerko Marić

nova pjesma

Emotivna glazbena priča i zahvala ljubavi Borisa Rozgoznice

Kroz jednostavnu, ali istovremeno pozitivnu, razigranu i rasplesanu podlogu, Boris nas vodi na još jedno glazbeno putovanje o kojem ćemo razmišljati

Skromnost je njegova vrlina, a glazbeni talent neupitan je. Boris Rogoznica svoj put na sceni gradi polako, ali sigurno. Sve njegove pjesme emotivne su priče u kojima se većina lako prepoznaje. Upravo to možete očekivati i s novom skladbom 'Sve grijehe piši na mene'

Kroz jednostavnu, ali istovremeno pozitivnu, razigranu i rasplesanu podlogu, Boris nas vodi na još jedno glazbeno putovanje o kojem ćemo razmišljati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Imam osjećaj kao da sam cijeli život čekao na ovu pjesmu. Kada sam je prvi put čuo, neki glas mi je rekao: 'To je to, to je pjesma tvog života!'", poručio je Boris.

'Sve grijehe piši na mene' na savršen način prezentira i Borisovu glazbenu misao vodilju jer se odlično nastavlja na njegove prethodne uspješnice. Ovoga puta odustao je od svog autorskog potpisa i udružio snage s poznatim dvojcem Nenom Ninčevićem i Mirom Buljanom od kojih prvi potpisuje tekst, a drugi glazbu.

"Sve se posložilo i ja sam napokon spreman za jedno novo poglavlje svog života koje neminovno dolazi. Prvenstveno bih zahvalio autorima Neni i Miru, što su ovakvu pjesmu povjerili baš meni, a mogli su i puno "većima" od mene. Hvala Jerku Mariću na izradi predivnog spota i pronalasku čarobnih lokacija u Istri. I svakako obitelji, bez koje ne bi imalo smisla ovoliko se truditi i ustrajati", istaknuo je Boris.

Jedno je sigurno - novom pjesmom Boris Rogoznica potvrđuje mjesto koje zaslužuje na sceni, a ono najbolje tek dolazi.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!