Scena
Emotivna glazbena priča i zahvala ljubavi Borisa Rozgoznice
Jerko Marić

nova pjesma

Emotivna glazbena priča i zahvala ljubavi Borisa Rozgoznice

Kroz jednostavnu, ali istovremeno pozitivnu, razigranu i rasplesanu podlogu, Boris nas vodi na još jedno glazbeno putovanje o kojem ćemo razmišljati

Skromnost je njegova vrlina, a glazbeni talent neupitan je. Boris Rogoznica svoj put na sceni gradi polako, ali sigurno. Sve njegove pjesme emotivne su priče u kojima se većina lako prepoznaje. Upravo to možete očekivati i s novom skladbom 'Sve grijehe piši na mene'

Kroz jednostavnu, ali istovremeno pozitivnu, razigranu i rasplesanu podlogu, Boris nas vodi na još jedno glazbeno putovanje o kojem ćemo razmišljati.

"Imam osjećaj kao da sam cijeli život čekao na ovu pjesmu. Kada sam je prvi put čuo, neki glas mi je rekao: 'To je to, to je pjesma tvog života!'", poručio je Boris.

'Sve grijehe piši na mene' na savršen način prezentira i Borisovu glazbenu misao vodilju jer se odlično nastavlja na njegove prethodne uspješnice. Ovoga puta odustao je od svog autorskog potpisa i udružio snage s poznatim dvojcem Nenom Ninčevićem i Mirom Buljanom od kojih prvi potpisuje tekst, a drugi glazbu.

"Sve se posložilo i ja sam napokon spreman za jedno novo poglavlje svog života koje neminovno dolazi. Prvenstveno bih zahvalio autorima Neni i Miru, što su ovakvu pjesmu povjerili baš meni, a mogli su i puno "većima" od mene. Hvala Jerku Mariću na izradi predivnog spota i pronalasku čarobnih lokacija u Istri. I svakako obitelji, bez koje ne bi imalo smisla ovoliko se truditi i ustrajati", istaknuo je Boris.

Jedno je sigurno - novom pjesmom Boris Rogoznica potvrđuje mjesto koje zaslužuje na sceni, a ono najbolje tek dolazi.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!