Scena
Još dva tjedna do Chemical Brothersa u Zagrebu: Stiže i još jedan poznati DJ!
Promo

RTL Music predstavlja

Još dva tjedna do Chemical Brothersa u Zagrebu: Stiže i još jedan poznati DJ!

Još nas dva tjedna dijele do velikog koncerta Chemical Brothersa u Zagrebu, a među fanovima vlada ogromno nestrpljenje

Još su dva tjedna ostala do velikog koncerta Chemical Brothersa u Zagrebu, a nestrpljenje i iščekivanje publike i fanova može se osjetiti u zraku cijele zemlje.

Gotovo nema etera, bilo radijskog, televizijskog, offline ili online, koji ne 'bruji' o dolasku najpoznatijeg elektroničkog dvojca u hrvatsku metropolu. Fanovi stižu iz svih krajeva, od Dubrovnika, Splita i Zadra, do Osijeka, Siska, Pule ili Rijeke, preko Slovenije i Srbije - CB groznica zahvatila je Hrvatsku, ali i regiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I dok publika željno iščekuje premijerni nastup u Zagrebu, iz stožera The Chemical Brothersa stiže zanimljiva vijest - njihovom nastupu, 12. listopada u Domu sportova, pridružuje se i njihov veliki prijatelj - poznati DJ James Holroyd.

DJ koji je pratio The Chemical Brothers tijekom mnogobrojnih nastupa u prethodnih 20 godina, zaslužan je za pripremu publike i fanova za ono što slijedi kada na scenu nastupe The Chemical Brothers. Njegova gostovanja najčešće su rezervirana za velike festivale i nastupe u velikim arenama, što znači da se Zagreb sada može upisati na mapu onih metropola gdje će The Chemical Brothers prirediti show i atmosferu koju ne donose baš uvijek i svuda sa sobom.

Hamish Brown

James Holroyd ima i zavidnu samostalnu karijeru: kao DJ aktivan je od 1991. i jedan je od vodećih DJ-eva klupske scene Manchestera i Leedsa. Također je i resident DJ jedne od najpoznatijih i najdugovječnijih britanskih klupskih večeri 'Back 2 Basics'.

Ed Simons o njemu kaže: "Pridružio nam se na prvoj turneji i od tada je divno biti u njegovom društvu, jedan je od najzabavnijih ljudi koje poznajem (...) Uvijek bi podigao atmosferu u tim velikim polupraznim dvoranama, koje se polako pune pred naš nastup. Postao nam je veliki prijatelj i vitalni je dio naših turneja".

Podsjećamo, susret hrvatske publike s The Chemical Brothers zakazan je za 12.10.2019. u zagrebačkom Domu sportova, a za sve koji još  nisu nabavili svoje ulaznice, RTL Music i Mastercard donose dobre vijesti!

Od 27.9. do 5.10. plaćajte ulaznice Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite 10% popusta!

Popust se ostvaruje online kupnjom preko sustava Eventim i traje ograničeno vremensko razdoblje ili do rasprodane količine ulaznica rezerviranih za korisnike Mastercard i Maestro kartica.

Kupnja ovih ulaznica omogućava i brzi ulaz u dvoranu Doma sportova. Dolaskom na lokaciju, potražite ulaz s oznakom ''Mastercard® / Maestro® Fast lane'' i izbjegnite gužvu.*

*Navedene pogodnosti vrijede samo za korisnike Mastercard/Maestro kartica, koji su odabrali popust od 10% te čija ulaznica sadržava informaciju o brzom ulasku.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!