Scena
Luka Nižetić sada ima 'oko sokolovo'
Matea Smolčić Senčar

skinuo dioptriju

Luka Nižetić sada ima 'oko sokolovo'

Da sam znao da samo dan nakon operacije funkcioniram kao da se nije dogodio nikakav zahvat, ne bi toliko dugo čekao na odluku, rekao je Luka

Naš slavni pjevač, Luka Nižetić, nakon dugo razmišljanja, odlučio se za lasersko skidanje dioptrije s oba oka pomoću metode iDesign IntraLase LASIK.

Foto: Matea Smolčić Senčar 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Dosta sam se dugo opirao odlasku na operaciju skidanja dioptrije. Spoznaja da bi ti netko 'dirao' po očima je u meni stvarala ogroman strah i milijun pitanja, da li će me boljeti, kako ću funkcionirati nakon operacije, da li je zahvat riskantan? No, s dolaskom u Optical Express i njihovim pravim pristupom dobio sam odgovore na sve moje dileme. Vrlo ekspresno se sve odvilo, od pregleda, operacije i na kraju oporavka, dovoljna su bila tri dana. 15 godina sam nosio naočale no sada ću napokon ponovo vidjeti svijet kristalno čisto gdje mi je zahvat skidanja dioptrije ponovo pružio potpunu slobodu i nesputanost u mom radu na sceni, te mojim hobijima, fotografiji i ronjenju. Da sam znao da samo dan nakon operacije funkcioniram kao da se nije dogodio nikakav zahvat, ne bi toliko dugo čekao na odluku“, rekao je Luka nakon operacije.

 

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!