Scena
Najpoznatija pjevačica među poduzetnicama uhvaćena i izvedena pred porotu
Promo

glazba joj je strast

Najpoznatija pjevačica među poduzetnicama uhvaćena i izvedena pred porotu

Tena Vodopija, uspješna je poduzetnica, ali i glazbenica. Ovih je dana predstavila novu pjesmu u kojoj progovara o bivšoj ljubavi

"Porota" je pjesma s kojom talentirana glazbenica Tena Vodopija kreće u samostalnu glazbenu karijeru, predstavljajući svoj specifičan glazbeni i osobni izričaj.

'Pjesma govori o kraju ljubavi dvoje ljudi, čiji problem nije nedostatak iste, već nekompatibilnost i nerazumijevanje. Kroz takvu sam ljubavnu priču prošla sama i htjela sam podijeliti svoje osjećaje jer to najlakše radim kroz glazbu. Uživali smo u svakom trenutku stvaranja pjesme i spota! Porota je napokon vani. Ogolila sam potpuno svoju dušu', otkrila je Tena.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U pjesmi gostuje i slavni španjolski violinist Miguel Lara koji je poznat po nastupima s velikim imenima klupske glazbe, poput Calvina Harrisa i Boba Sinclaira.

No, Tena je već dugo uspješna poduzetnica, naime vlasnica je brenda nakita od bisera koji potpisuje kao dizajnerica, ali i kao vlasnica čak dva kultna kluba u središtu Zagreba. Također, bavi se i dizajnom te rekonstrukcijom interijera. Upravo sad radi na rekonstrukciji kamene vile kod Omiša koju će pretvoriti u jednu od najinteresantnijih kuća srednje Dalmacije.

Foto: Promo 

"Poduzetništvo je bio nelogičan slijed u mojoj karijeri s obzirom na to da mi se roditelji bave diplomacijom i dugo su živjeli van granica Lijepe Naše. No, ja sam oduvijek svoja i željela sam isprobati nešto novo. Počeci su bili teški jer sam učila na vlastitim greškama i svaku grešku sam plaćala sama, ali mislim da je to bio najbolji put", kaže Tena. 

Radeći više poslova istovremeno uvijek je pronalazila vremena za svoju prvu ljubav – pjevanje. Od treće godine pjevala je u dječjem zboru Klincima s Ribnjaka.

Logičan nastavak glazbenog djelovanja bili su nastupi s brojnim bendovima gdje se Tena etablira u priznatu pjevačicu jazza i soula, a osim toga nastupa i u Kazalištu Komedija, odnosno zagrebačkom Cabaretu Kontesa, gdje igra glavne uloge. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!