Scena
Anezi se u novom spotu suočila sa svojim najvećim strahom i odjenula vjenčanicu
Promo

singl 'volim te'

Anezi se u novom spotu suočila sa svojim najvećim strahom i odjenula vjenčanicu

Prva suradnja Nikše Bratoša i Anezi

'Volim te' je osmi Anezin singl, ali prvi u kojem u cijelosti sama potpisuje glazbu i tekst. Aranžman potpisuju Nikša Bratoš i Domagoj Perišić, a produkciju Nikša Bratoš.

Iako je Anezi za svoja prva četiri singla 'Da l' se sjetiš ikada?' , 'Samo najbolje želim ti', 'Pokaži mi put' i 'Pravi put' pisala tekst, a na trećem 'Pokaži mi put' je bila i koautorica glazbe, za ovaj osmi singl kaže: "Riječi su samo potekle iz mene, a na to se odmah nadovezala glazba i tako je nastala moja prva kantautorska pjesma. Bila bi mi velika čast i priznanje kada bih baš ona otvorila nečije vjenčanje".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadnja tri singla 'Nepozvan gost', 'Savršeni' i 'Srce nema raspored', u suradnji s Borisom Đurđevićem iz Colonije, bile su plesne pjesme, tj. više “pjesme za tijelo”, kako ih Anezi od milja zove, ali oduvijek naglašava da voli stvarati i “pjesme za dušu”, a 'Volim t'” za nju definitivno spada u tu kategoriju.

To je jedna elekto-pop balada u kojoj je Anezi bez puno filozofije i analize, koje inače često iznosi na YouTube kanalu “ANEZI analizira”, izrazila ljubav prema voljenom muškarcu s kojim bi se bila voljna suočiti sa svojim najvećim strahom, a to je vlastito vjenčanje, pa zato spot i završava tako kako završava. Tog muškarca u spotu utjelovljuje glumac i model Petar Puškarić. Redatelj spota je Dario Radusin, s kojim Anezi nastavlja suradnju po peti put.

Promo

Kao dijete iz nacionalno i vjerski miješanog braka, Anezi je oduvijek imala poseban senzibilitet za različitosti i uvijek težila ka toleranciji, uvažavanju, prihvaćanju i poštivanju drugačijeg. Kroz simboliku šarenih, duginih, boja, koje se provlače kroz spot, Anezi odašilje jednu snažnu poruku, a ta je: "Sve su ljubavi jednako vrijedne".

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!