Scena
Koncert Miše Kovača u Areni upravo je postao spektakularniji: Na nastupu će mu se pridružiti poznati glazbeni gosti
Promo

nema koga nema

Koncert Miše Kovača u Areni upravo je postao spektakularniji: Na nastupu će mu se pridružiti poznati glazbeni gosti

Nastup Nine Badrić, Ivane Kovač, Slavonskih Lola i Alena Nižetića upotpunit će Mišin koncert u zagrebačkoj Areni

Koncert Miše Kovača u zagrebačkoj Areni pod imenom 'Samo nas nebo rastavit' može' postao je još spektakularniji.

Premda je nastup 'Prvog brka estrade', kako Mišu mnogi od milja zovu, senzacija i doživljaj sam po sebi, Mišo i organizatori su se potrudili adekvatno zagrijati publiku za nastup popularnog Šibenčanina i tako učiniti listopadsku subotnju večer spektakularnom.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Brojni hrvatski glazbenici i Mišini prijatelji pridružit će se velikom koncertnom spektaklu u zagrebačkoj Areni, 26.10. te tako postati sudionici i pokretači neopisive atmosfere kakva se samo može pronaći na Mišinim koncertima.

Promo

Nina Badrić, Ivana Kovač, Slavonske Lole i Alen Nižetić uveličat će Mišin koncert u zagrebačkoj Areni, a ulaznica je ostalo još jako malo.

Tijekom svoje karijere Mišo je napunio zagrebačku Arenu već dva puta, prodao više od 20 milijuna ploča te je dobitnik brojnih diskografskih i glazbenih nagrada.

Karizma koja osvaja i hipnotizira na prvu samo je jedan od razloga zašto Mišo ima vojsku svojih fanova iz svih zemalja bivše države. Za nastupe Miše Kovača, uvijek poznate po snažnim emocijama koje iznjedre i neopisive sinergije šibenske ikone i publike, ne treba nagovor.

Promo

S obzirom na sve navedeno, a i doživljeno, sigurni smo kako je ovo jedan od koncerata na koji je zagrebačka publika čekala već neko vrijeme, tako da ne čudi veliki interes koji vlada za ulaznice i sam koncert.

Karte za koncert koji ne smijete propustiti još uvijek možete pronaći u prodaji putem sustava Eventim. Više informacija kao i online kupnja moguća je na linku.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!