Scena
Ovo su najpoznatiji hrvatski 'ljubavnici' kojima žene svakodnevno šalju poruke'
Matija Škalić

ništa nije slučajno

Ovo su najpoznatiji hrvatski 'ljubavnici' kojima žene svakodnevno šalju poruke'

Ljubavnici su na radijskim postajama u samo tri dana emitirani više od 250 puta

Puno je novih imena na glazbenoj sceni, no malo tko niže uspjeh za uspjehom kao što to rade popularni Ljubavnici za čije se koncerte posljednjih mjeseci traži karta više, a koji su ovog vikenda bili najslušanija pjesma u Hrvatskoj i Sloveniji.

Naime, dečki su proteklih dana bili peti na trendingu YouTubea, što je ujedno i jedini domaći video spot u top pet te prvi u trendingu u Sloveniji. Da stvar bude bolja dečki su na radijskim postajama u samo tri dana emitirani više od 250 puta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da su ovi dečki najveći potencijal na domaćoj glazbenoj sceni, jasno je još otkako su se pojavili. Ova sve popularnija petorka reda hit za hitom, no čini se kako su sada ''uboli'' baš u sridu.

''Ništa nije slučajno'' pjesma je koja dolazi iz kreativnog pera frontmena grupe, Marija Regelje, koji je autor glazbe i teksta, dok je za aranžman bio zadužen Luka Kovačić.

Sjajna pop pjesma na neki je način i prekretnica u njihovoj karijeri jer sve što su dečki do sada radili bilo je tek zagrijavanje, a sada ubacuju u petu brzinu i plan im je redati hit za hitom, spot za spotom, koncert za koncertom.

Matija Škalić

Dakako, ovu zaraznu pjesmu prati i spot za čiju je režiju bio zadužen Matija Škalić, dok je dečke stilistički sredio Ivan Friščić.

Dečki su osim svojim pjesmama sve popularniji i na društvenim mrežama gdje se lajkovi, shareovi i poruke odavno ne broje, a dakako među porukama najviše je onih obožavateljica koje im bez previše ustezanja dijele brojne komplimente.

Zgodni dečki praše na sve strane, a osim u Hrvatskoj sve su popularniji i u susjednoj Sloveniji.

Ako je suditi po onome što Mario, Igor, Kristijan, Borna i Stjepan doživljavaju na svojim koncertima, ali i društvenim mrežama, bez sumnje možemo reći kako su Ljubavnici bend koji s razlogom nosi epitet ''najboljih frajera'' na estradi pa nema sumnje da će itekako obilježiti domaću ali i regionalnu glazbenu scenu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!