Scena

Jacques i NIna Kraljić napokon su snimili zajedničku pjesmu

Nina Kraljić i Jacques Houdek udružili su snage i snimili prvu autorsku pjesmu 'Čista umjetnost'

Nakon što je prije 4 godine Jacques Houdek u ulozi mentora Ninu Kraljić doveo do  pobjede u pjevačkom showu zajedničkom su vrhunskom izvedbom pjesme Euphoria bez teksta ostavili milijune gledatelja.

Uslijedili su brojni zahtjevi oduševljenih fanova da snime autorsku pjesmu jer je svima bilo jasno da su spoj iz neke druge dimenzije. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U međuvremenu su dvije godine zaredom i Jacques i Nina nastupili na Eurosongu kao hrvatski predstavnici te se plasirali u finale tog najvećeg svjetskog glazbenog događaja.

Iskru koja je dovela do ponovne glazbene suradnje Jacquesa i Nine Kraljić upalila je pjesma „Čista umjetnost“ autorice Andree Čubrić koja iznenađuje originalnošću lirike i snagom melodije.

Jacquesova upečatljiva interpretacija, Ninin egzotičan vokal te odlična produkcija Bojana Šalamona Shalle stvorili su pjesmu koja ima moć uzburkati radio valove i otisnuti publiku, barem mislima, u neke ljepše svjetove.

Neobičan videospot nastao je u režiji uvijek originalnog Darija Lepoglavca, a čistom umjetniku Marku Barišiću samo je za izradu crteža koji vizualno dočaravaju pjesmu trebalo 7 sati umjetničkog rada.

Premijera spota bila je u RTL-ovoj emisiji TOP.HR,  a što su sve otkrili o svojoj suradnji pogledajte u videu. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!