Scena
Mjuzikl 'Menopauza' apsolutni hit među publikom: Dodan novi datum predstave
Bojan Zibar

veliki interes

Mjuzikl 'Menopauza' apsolutni hit među publikom: Dodan novi datum predstave

Svi pričaju o mjuziklu 'Menopauza' koji je nedavno na pretpremijeri i premijeri oduševio publiku

Nakon rasprodanih pretpremijernih, premijernih izvedbi te nakon nedjeljne izvedbe u kinodvorani zagrebačkog Studentskog centra, dodan je novi datum prodaje ulaznice za mjuzikl 'Menopauza'.

Četiri glavne protagonistice ovog zabavnog mjuzikla o dramatičnosti menopauze publiku će nasmijati ponovno u srijedu 30.10. i ulaznice za taj termin možete kupiti putem sustava Eventim, dok za novi termin 3.11. ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim i Ulaznice.hr.

Bojan Zibar

Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi. No, nisu to samo problemi menopauze, ovdje je za hormonsku tranziciju koju žene u toj dobi prolaze samo dosjetljivo izabrana metafora za brojna životna pitanja s kojima se susreću.

Ova predstava govori o starenju, o suočavanju s mnogim strahovima prolaznosti, o odnosu žena i njihovih muškaraca, njihove djece, njihovih sada već ostarjelih roditelja. Ona oslovljava gubitak snage, ali i novu snagu, strah, ali i iskustvo i hrabrost za nove preokrete. Ovdje se govori o nedostatku ljubavi, o životnim prioritetima.

Četiri žene, koje se upoznaju u jednom trgovačkom centru na odjelu donjeg rublja na rasprodaji, nemaju ništa zajedničko osim jednog crnog grudnjaka od čipke i gubitka memorije, valunga, noćnog znojenja, premalo seksa, previše seksa i još mnogo toga.

Bojan Zibar

Ova urnebesna glazbena parodija, koja uključuje poznate glazbene hitove iz 60-ih, 70-ih i 80-ih, garantirano će vas nasmijati do suza. U glavnim ulogama hrvatske inačice moći ćete pogledati Sanju Doležal, Salome, Arijanu Čulinu i Karmelu Vukov Colić, koje su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu, dok je redateljica ovog zabavnog mjuzikla Nina Kleflin

Njih četiri u mjuziklu ne glume sebe, ali su ipak, svaka na sebi svojstven način, dale osobni pečat ulozi. Ovo je mjuzikl koji ženski život slavi smijehom i sestrinstvom. Što da kažu naše junakinje ili sve žene koje su već vidjele pedeset svjećica na torti? One su “too young to die and too old to rock and roll”. Taj bi mit mjuzikl 'Menopauza' trebao srušiti. Žene srednje životne dobi vesele su i pune života, hrabre i mudre i spremne da još dugo 'praše' životnim stazama.

Interes publike je golem, što dokazuju i dodatni datumi koji su dodani za izvedbu ovog mjuzikla. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!