Scena
Roko Blažević objavio prvi singl nakon nastupa na Eurosongu
Promo

'Krila'

Roko Blažević objavio prvi singl nakon nastupa na Eurosongu

Roko je nakon Eurosonga i završetka srednje škole uzeo zaslužen predah, a sada je pun energije i spreman za novi glazbeni let

Pobjednik Dore 2019. i ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu, 19-godišnji glazbenik anđeoskog glasa Roko Blažević objavio je prvi singl nakon spektakularnog nastupa u Tel Avivu pred 200 milijuna gledatelja.

'Krila' je naziv njegove nove pjesme iza koje stoje provjeren autorski dvojac Jacques Houdek i Andrea Čubrić, zaslužan i za eurovizijski 'The Dream', odnosno 'Heroj', dok je aranžer i producent Ivan Škunca.

Brojni fanovi mjesecima su slali upite o datumu izlaska nove pjesme, no Roko je nakon nevjerojatnog višemjesečnog tempa diktiranog brojnim obavezama vezanim uz Eurosong, ali i završetak srednjoškolskog obrazovanja, uzeo zasluženi predah te je sada pun pozitivne energije i spreman za novi glazbeni let.

Glas mu je besprijekoran, a zanimljivo je da je veliki dio klavirskih dionica odsvirao sam, što najbolje pokazuje koliko ga ova pjesma inspirira, a posebnu čast pričinja mu što su svoj umjetnički doprinos pjesmi dali vrhunski instrumentalisti Dalibor Marinković, Robert Vrbančić, Goran Kovačić i Ivan Škunca.

Promo

Poruku pjesme o životnoj radosti i traženju sreće u malim stvarima u videospot je sjajno pretočio redatelj Dario Lepoglavec koji potpisuje i vrlo hvaljeni video za The Dream. Mlada glumica koja se pojavljuje uz Roka je njegova prijateljica Bruna Pezzi, inače vrsna plesačica.

Nadahnutom gospel izvedbom, Roku se u pjesmi pridružuju mladi pjevači izvrsnog vokalnog sastava The Messengers koji su se odlično zabavili na snimanju spota vozeći se Zagrebom u turističkom autobusu bez krova.

Promo

U idućim tjednima jedan od naših najboljih mladih vokala neće imati puno vremena za odmor jer već 23. studenog nastupa na koncertu u Vukovaru, a 1. prosinca je poseban gost na koncertnom spektaklu Jacquesa Houdeka 'Kad si sretan' u KD Vatroslava Lisinskog.

Roko je posvećen snimanju novih pjesama jer mu je velika želja objaviti studijski album, a na tom nimalo lakom, ali jedinom putu kojim Roko želi kročiti najveća podrška mu je uz obitelj, njegov Dream team koji uz njega nepokolebljivo stoji i svim srcem vjeruje u tog mladog, simpatičnog i nadasve skromnog genijalca.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!