Scena
Klapa Rišpet najavila datume velikih koncerata za pamćenje u Zagrebu i Splitu
Promo

dalmatinski slavuji

Klapa Rišpet najavila datume velikih koncerata za pamćenje u Zagrebu i Splitu

Nakon više nego uspješne i rasprodane sezone koncerata, "dalmatinski slavuji“ ponovo najavljuju nezaboravne večeri u zagrebačkom Lisinskom i po prvi puta veliki samostalni koncert u svom Splitu

Klapa Rišpet, oduševila je svoju brojnu publiku s viješću o najavi tri velika koncerta početkom iduće godine. S obzirom da na njihove stihove i dalmatinske note prožete emocijama gotovo nitko ne ostaje ravnodušan, pred publikom su zasigurno nezaboravne večeri s potpisom dalmatinskih slavuja.

Poznati po dalmatinskom temperamentu i prekrasnim pjesmama, publika će imati priliku uživati u nezaboravnim večerima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Promo

Koncerti su zakazani za 25. veljače u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, što već polako postaje tradicija s obzirom da su i prošle godine raspjevali metropolu svojim ljubavnim hitovima koji su odavno osvojili srca ženskog dijela publike.

Ove će godine nastupiti i na domaćem terenu, s pogledom na more, radi čega su članovi Klape Rišpet posebno uzbuđeni. Veliki koncert u Spaladium Areni, zakazan je za 7. ožujka, kao oda svim majkama i ženama općenito, uoči samog Dana žena. Savršen razlog za izvesti svoju ljubav, prijateljicu, majku ili kumu na prekrasan koncert i stvaranje uspomena.

Promo

Njihove uspješnice poput "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni", "Mislin samo na te", "Kad je pošla ća", "Samo njoj ću pivat", slušane su i pjevane od strane svih uzrasta. Uz njih se zaljubljuje, slavi, nazdravlja, ali i tuguje, što savršeno pristaje njihovom mediteranskom mentalitetu koji slavi život u svoj njegovoj punini i nepredvidljivosti.

S obzirom da su nedavno predstavili zanimljivu novu suradnju sa Duškom Čurlićem i pjesmom "Kad ljubav dvije duše spoji" te iza sebe imaju i suradnje sa velikim imenima glazbene scene poput Doris Dragović, Miše Kovača ili Jelene Rozge, najavljeni koncerti, uvijek su popraćeni i podrškom nekih od kolega s estrade.

Na vrijeme nabavite svoje karte i razveselite nekoga tko vam je blizak jer garantirano nećete ostati ravnodušni kada se na pozornicu popne omiljena Klapa. Ulaznice su od danas u prodaji putem sustava Ulaznice.hr za koncert u Lisinskom, te putem sustava Eventim za koncert u Splitu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!