Scena
Nova glazbena poslastica: Jure Brkljača uhvaćen u zagrljaju 'Lipe'
Hit Produkcija

njušimo hit

Nova glazbena poslastica: Jure Brkljača uhvaćen u zagrljaju 'Lipe'

'Ne postojim kad nisi tu' i zapažen uspjeh na Dori, bili su najava njihove zajedničke suradnje.

Jure Brkljača, mladić od kojeg se očekuju najveća postignuća, koji je i do sada svojim pjesmama i nastupima uzburkao scenu, pripremio je novu glazbenu poslasticu.

Pjesma i spot, jednostavnog i upečatljivog naziva 'Lipa', nastavak su suradnje s Miroslavom Rusom te ponovni zajednički 'izlet' u mediteranski zvuk i glazbeni ugođaj.

"Jednom prigodom, preslušavajući zajedno Rusove instrumentale, ova mi je skladba odmah ušla u uho. Bila je to ljubav na prvo slušanje. Mislim da je ovo jedna od pjesama koja će obilježiti moj prvi album, a u tekstu se svatko može pronaći. Uživajte, kao što i mi uživali, dok smo je stvarali", kazao je Jure.

Slušajući 'Lipu' ponovno se nameće zaključak kako su Jure i Rus željeli pjesmu koja će trajati duže od uobičajenog instant roka trajanja.

"Vozeći Juru sa snimanja odlučio sam mladom Zadraninu pokazati kvart u kojem sam odrastao. I baš u trenutku kada smo ulazili na staro dvorište s CD-a je zasvirao instrumental pjesme o kojoj pričamo. Jure mi je rekao da mu je pjesma prelijepa i da bi je volio pjevati. Ja sam odmah zaustavio automobil i pred njim napisao tekst za pjesmu koju sada zovemo 'Lipa'. Otpjevao ju je tako da mi nije žao što sada ta pjesma više nije instrumental", istaknuo je Rus.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!