Scena
Mladi Roko Vušković 'uhvaćen' u zagrljaju radijske voditeljice
Hrvoje Banić

novi singl

Mladi Roko Vušković 'uhvaćen' u zagrljaju radijske voditeljice

"Ni u snovima" četvrti je singl kantautora i saksofonista Roka Vuškovića, a ovaj put zgodni Roko donosi pjesmu koja tematizira neriješen odnos s bivšom ljubavi.

Nakon sjajnog uspjeha singla „Ima boljih“ u duetu s Betom Sudar koji još uvijek visoko kotira na nacionalnim top listama, glazbenik Roko Vušković velike nade polaže i u novu pjesmu za koju je tekst i glazbu napisao zajedno s Predragom Martinjakom koji je zaslužan i za aranžman te produkciju.

Roko je uz singl snimio i video spot, a glavna glumica je slavna radijska voditeljica. Naime, Ivanu Mišerić oduševio je Rokov poziv da bude dijelom ove glazbene priče te je napravila iznimku i po prvi se put okušala u ulozi glumice u videospotu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Vjerujem da će se u pjesmi pronaći mnogi kojima misli ponekad odlutaju do bivših ljubavi koje često i frustriraju i inspiriraju. Ivana se sjajno uklopila u ovaj pomalo art video jer u pogledu nosi mističnost koja intrigira. Nadam se da će pjesma zaživjeti kod publike, jedva čekam da ju svi čuju i zato s nestrpljenjem iščekujem live svirke kojih će biti puno do kraja godine.“

Nakon prvog samostalnog koncerta u klubu Sax, Roko nastavlja koncertnu promociju novog singla. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!