Ostani doma
Scena
Domenica će novim singlom 'Ćiribu Ćiriba' začarati publiku
Luka Sepčić

prekretnica karijere

Domenica će novim singlom 'Ćiribu Ćiriba' začarati publiku

Ova je pjevačica svojim specifičnim glasom i pojavom na prvu začarala glazbenu scenu, zbog čega je naziv novog singla i albuma pun pogodak

Mlada i talentirana pjevačica Domenica već nakon izdavanja svoje prve pjesme 'Kad sam s tobom ja', svojim je vedrim duhom pridobila brojne obožavatelje.

Ubrzo je postala miljenica publike, ali i uzor mnogih djevojaka, koje se mogu poistovjetiti s ljubavnom tematikom njezinih pjesama. Nakon hitova 'Vidi se iz aviona', 'Ljubavna limunada', 'Baš baš', 'Ne vidim, ne čujem' i 'Nema te svit', upravo je predstavila svoj novi singl 'Ćiribu Ćiriba', ujedno četvrti po redu ove godine, koji je i najava za istoimeni nadolazeći album.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, u pripremi je prvi njezin samostalni album 'Ćiribu Ćiriba' koji njezina brojna publika već dugo iščekuje. Ova pjevačica svojim zvonkim glasom i specifičnom, pomalo sramežljivom, ali zarazno magičnom energijom, na prvu je začarala glazbenu scenu, zbog čega je naziv novog singla i albuma pun pogodak.

Ugođaj i zvuk pjesme drugačiji su od njezinih prijašnjih hitova pa je tako ovom baladom predstavila i svoju ozbiljniju, emotivnu stranu. To čini svojevrsnu prekretnicu njezine karijere, radi čega joj je ova pjesma vrlo posebna. Pravi trenutak, melodija i pravi stihovi ne traže mnogo razmišljanja, a Domenica je otkrila kako je odmah znala da je ovaj singl upravo za nju.  "Pjesma me osvojila na prvu pa se nadam da će tako i moju publiku", izjavila je pjevačica.

Luka Sepčić

Tekst i glazbu za singl potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, s kojima ju veže posebna nit kroz gotovo njezinu cijelu karijeru. Predstavljen je i spot za pjesmu, za čiju je produkciju zaslužan dvojac 'Sestrice'. U svom najzanosnijem izdanju do sada, Domenica je kroz spot prikazala priču o neuzvraćenoj ljubavi i ljubavnom trokutu u kojem se našla.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!