Ostani doma
Scena
Ljubavnici su otkrili čiji poljubac žele ovog Božića
Matija Škalić

novi spot

Ljubavnici su otkrili čiji poljubac žele ovog Božića

I sve popularniji bend, Ljubavnici snimli su božićnu pjesmu 'Poljubi me ovog Božića',a u spotu im glumi Lujo Kunčević

U moru božićnih pjesama uvijek ispliva i neka koju rado pjevušimo, a svoj doprinos su dali i sve popularniji Ljubavnici s pjesmom ''Poljubi me ovog Božića''. 

Svi koji su čuli pjesmu kazali su kako je riječ o najbožićnijoj domaćoj pjesmi u posljednje vrijeme, a kako bi cijela priča bila potpuna ''Ljubavnici'' su na snimanje spota pozvali svoje prijatelje kako bi dočarali pravu domaćinsku atmosferu kakva treba krasiti blagdane.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među brojnim licima u spotu su se tako našla i neka poznata, pa tako ovaj božićni video krasi i poznati glumac Lujo Kunčević koji je na snimanje poveo i svoju djevojku Saru Spinčić. 

Zanimljivo je kako Ljubavnici trenutno borave na samim vrhovima top ljestvica s pjesmom ''Ništa nije slučajno'', no unatoč tome što je od izlaska istog singla prošlo tek mjesec i pol dana, dečki su se odlučili da naprave i jednu blagdansku pjesmu kojom će domaći eter uljepšati božićnom melodijom.

Autor teksta i glazbe je Mario Regelja, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Borna Biondić. Spot se snimao u Kleti Padež koja se pokazala kao savršena kulisa za ovakvu priču, a sve pod redateljskom palicom mladog i talentiranog Matije Škalića.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!