Ostani doma
Scena
Snažan rast RTL-ovih portala u 2019. samo je početni zalet u sjajnu 2020. godinu!
Promo

rekordni uspjeh

Snažan rast RTL-ovih portala u 2019. samo je početni zalet u sjajnu 2020. godinu!

Svi timovi jednako entuzijastično nastavljaju s pripremanjem sadržaja i projekata usmjerenih prema interesima naše publike, ali i onima koji će to tek postati

Prema najnovijim podacima istraživanja gemiusAudiencea, tijekom 2019. godine RTL-ovi su portali u prosjeku zabilježili rast od gotovo 400% u pregledima stranica portala u odnosu na prosjek godine prije, dok je broj jedinstvenih korisnika rastao iz kvartala u kvartal. Uzevši u obzir prosjek 2019. godine u odnosu na prosjek 2018. godine, porast stvarnih korisnika bio je gotovo 50%.

Sjajna godina završena je najboljim rezultatima u prosincu, koji je bio rekordan u cijeloj kalendarskoj godini. Upravo je prosinac prošle godine zabilježio najbolje rezultate u povijesti RTL digitalne grupe. S ostvarenih 2,061.225 stvarnih korisnika, RTL Grupa portala potvrdila je kako je strategija, zahvaljujući kojoj osluškujemo prijedloge naših gledatelja i čitatelja te implementacija novih kreativnih rješenja naših timova u sve naše brandove, bila ona najbolja. Uzevši u obzir i preglede web-stranica, RTL je u prosincu ukupno ostvario više od 158 milijuna pregleda stranica, od kojih 103 milijuna generira samo Net.hr. I u izbornom mjesecu, s više od milijun i 387 tisuća jedinstvenih čitatelja, news portal Net.hr-a, Danas.hr, bio je najposjećenija news rubrika u Hrvatskoj!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi timovi jednako entuzijastično nastavljaju s pripremanjem sadržaja i projekata usmjerenih prema interesima naše publike, ali i onima koji će to tek postati. A ono što već na početku 2020. možemo obećati svima - jest to da će kvaliteta naših sadržaja, kako na televizijskim kanalima, tako i online platformama, biti u skladu sa svjetskim tržišnim trendovima.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!