Ostani doma
Scena
Lea Mijatović proslavila rođendan i izlazak novog albuma
Promo

dvostruko slavlje

Lea Mijatović proslavila rođendan i izlazak novog albuma

Prije 3 godine, Lea Mijatović, odlučila je okrenuti novu stranicu u glazbenoj karijeri i krenula je za ostvarivanjem svog sna

Željela je svoj solo album.  Njezin izuzetan vokal prepoznao je odličan glazbeni producent Igor Ivanović koji je Lei ponudio suradnju i uzeo ju pod svoje okrilje.

Prije točno 3 godine, Lea je predstavila svoj prvi solo singl, pjesmu „Ti me jedini znaš“ i priča je krenula.  Uslijedila je pjesma „Ljubi me“, zatim „Između oprosta i kajanja“.  S tom je pjesmom 2018. godine nastupila na Zagrebačkom festivalu. Uoči svog vjenčanja, Lea je izdala izuzetno emotivnu pop baladu „Sanjam te“ koju je posvetila svom budućem suprugu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤���❤ #SvaMojaLica #LeaMijatovic #NewAlbum

A post shared by Lea Mijatović (@leamijatovich) on Jan 21, 2020 at 6:16am PST

Vremena za predah nije bilo pa je Lea sa splitskim kolegom Elvisom Sršenom Noom snimila duet „Pogled kao plamen“ koji je ponovno oduševio žiri Zagrebačkog festivala te su se njih dvoje 2019. godine s tom pjesmom predstavili publici.

S pjesmom „Tebi pripadam“ Lea je nastupila na prošlogodišnjoj Dori, a za pjesmu  „To je ljeto“ snimila je svoj prvi „ljetni spot“.

Korak po korak, pjesma po pjesma i velika želja od prije 3 godine postala je stvarnost – prekrasna i odlično raspoložena Lea, sinoć je svojim prijateljima i publici predstavila svoj prvi solo album „Sva moja lica“.

Ponosna što napokon u rukama drži svoj prvi album Lea je pred okupljenim prijateljima, kolegama glazbenicima i predstavnicima medija premijerno predstavila i svoj novi video spot za pjesmu „Obrani ljubav“, koji možete pogledati ga na ovom linku:

"Sretna sam, ponosna i zahvalna na najljepšem mogućem rođendanskom poklonu. Držim svoj CD prvijenac u rukama!

"Hvala svima koji su sinoć uz mene slavili, bila je to za jedna predivna glazbena večer uz meni drage ljude, a tek smo počeli", rekla je Lea. 

Reci što misliš!