Ostani doma
Scena
Cambi i Roko ovog Božića stavljaju točku na sve poraze 2020. godine
Marko Vuletić

NAJTOPLIJI BOŽIĆNI ZVUK

Cambi i Roko ovog Božića stavljaju točku na sve poraze 2020. godine

Ovog puta u pjesmi "Božić nam dolazi" vodećim vokalima CAMBI-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu pridružio se naš posljednji predstavnik na Eurosongu - "vokalni heroj" Roko Blažević.

Nakon što su ove godine predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetima s Giulianom i Nenom Belanom, CAMBI se vraćaju s novom suradnjom i donose najtopliji božićni zvuk.

Ovog puta u pjesmi "Božić nam dolazi" vodećim vokalima CAMBI-ja Juri Nikoliću, Jošku Tranfiću, Luki Čuliću i Sandru Gerbecu pridružio se naš posljednji predstavnik na Eurosongu  - "vokalni heroj" Roko Blažević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Božić je
Stavljam točku na sve poraze
Pravo vrijeme je za praštanje
Ljubav, vjera, nada uvijek su gdje smo mi
Božić nam dolazi."

Pjesma koja je nastala još 2016. godine dugo je tražila svoj put od autorice Jelene Buča, članice grupe The Frajle koja potpisuje tekst i glazbu u suradnji s Vladimirom Uzelcem da bi naposlijetku završila u rukama ovog splitskog vokalnog sastava. Za aranžman je zaslužan mladi producent Hrvoje Domazet koji potpisuje i dosadašnje singlove moderniziranog CAMBI-ja.

Toplu božićnu vIdeo priču režirao je Milan Latković i smjestio u kaštelansku Villu Maremonti, a u njoj se pojavljuju prijatelji i obitelji članova CAMBI koji su tako dočarali jedno pravo blagdansko okupljanje u ovim nesigurnim vremenima.

Dojmljiva vizualna i glazbena priča uz himničan refren zasiguran je mamac da će novi singl CAMBI i Roka ovog Božića zaista staviti točku na sve poraze koje nam je ova godina donijela i pružiti toplinu i utjehu u nadolazećem blagdanskom periodu.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!