Ostani doma
Scena
Topla gesta omiljenog domaćeg brenda nakita koja nas je ostavila bez teksta
Promo

DRUGAČIJI...

Topla gesta omiljenog domaćeg brenda nakita koja nas je ostavila bez teksta

U moru blagdanskih darivanja oni su pokazali da su drugačiji.

Ovih dana društvene mreže zasićene su raznim darivanjima.

Od putovanja, poklon paketa, frizerskih i drugih tretmana, do šalica i poklon bonova restorana. Postupak je već svima dobro poznat, lajkaj objavu, komentiraj status, označi prijateljicu i objavi story, ali u toj gomili pronašli smo i jedno pomalo drugačije “adventsko darivanje”.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Omiljeni domaći brend modnog nakita, Iva Viljevac Fashion Jewelry,  ove je godine odlučio svojim pratiteljima dati priliku da osvoje 25 poklona te nas je oduševio svojim inovativnim pristupom.

Cilj ovoga darivanja je, kako su i sami rekli na svom Instagram storyju, dati ljudima razlog da osjete toplinu oko srca, vrate pozitivne misli i uljepšaju nam ovo razdoblje što je više moguće.

“ Ideja se razvila dok sam razmišljala kako bi zahvalila ljudima koji su kroz ovu tešku godinu ostali s nama. Znam da nikome nije bilo lako, pa sam tako odlučila da želim što većem broju naših pratitelja uljepšati ovaj mjesec ili godinu.” , rekla nam je vlasnica i dizajnerica istoimenog brenda, Iva Viljevac.

Osim dobitnicima vrijednih nagrada, domišljatim zadacima vraćaju osmijeh na lice svakome tko ih prati.

Njima nas podsjećaju na temeljne ljudske vrijednosti, potiču na humanitarna djela, druženja s najbližima, bude kreativu u ljudima i pokazuju nesebičnost prema drugima. Samo neki od zadataka koji su privukli našu pozornost bili su npr. pozdravi susjeda / susjedu širokim osmijehom iako možda nisi najbolje volje, uplati barem 10 kuna na račun neke humanitarne udruge i  ispecite palačinke koje vas Vaši ukućani žicaju cijeli tjedan. Vjerujemo da će ovako nešto i Vas insipirati da učinite nešto lijepo za sebe i druge oko Vas.

“Najviše nas motiviraju poruke i zahvalnost ljudi koji nas prate. Neopisiv je taj osjećaj koji doživiš kad shvatiš da si nekome popravio dan, a možda i godinu.”, dodala je Iva, a neke od poruka njihovih pratitelja glase ovako:

Kad i ne stignem pomisliti da danas uradim nešto lijepo vi me podsjetite. Hvala Vam.

Ovo iščekivanje zadataka svaki dan mi je jednako veselje kao i kad vadim poklončiće iz svog adventskog kalendara! Male stvari čine život ljepšim.

Jako mi se sviđa što nije samo “lajkaj, komentiraj” nego nas potiče na dobra djela.

Mene nasmiješi čitanje samih zadataka, super je što nisu samo fokusirani na nagradu.

Ja sam iskreno ugodno iznenađena! Prvo jer imate toplu komunikaciju s klijentima, ne smatrate ih brojem ili pak tamo nekom osobom iza ig profila. Drugo jer u ovo doba koje nas sve financijski stišće poklanjate svaki dan nekakav poklon i to samo zato da bi u ljudima probudili ono dobro, empatično! Totalno ste me očarali i iznenadili!

Iva nam je priznala kako i sama obožava blagdansko razdoblje te da je tu čaroliju željela prenijeti i na druge. Posjetite li njihovu poslovnicu nećete ostati ravnodušni jer tamo vlada prava božićna bajka, a izlog bi uvrstili u jedne od najljepših u centru grada.

Ova super priča nas je potaknula da se i mi uključimo u darivanje, a pozivamo i Vas da ga pratite jer će Vam zasigurno vratiti malo pozitive i vjere u dobre ljude.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!