Ostani doma
Scena
'Aj ća 2020.', online Doček nove 2021. uz Tonyja Cetinskog!
Promo

novogodišnji poklon

'Aj ća 2020.', online Doček nove 2021. uz Tonyja Cetinskog!

31.12.2020. od 23h do 00:30 live na FB i YT platformama, svi zajedno pjevamo, plešemo i veselimo se, uz besplatan live koncert na društvenim mrežama.

Silvestrovo uz nastup najdražeg vam glazbenika, čini se nemoguće?

Varate se, jer ispratit ćemo Staru, a dočekati novu 2021., uz koncert Tonyja Cetinskog i Hotel Milenij Opatija. Pitate se kako, vrlo jednostavno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

31.12.2020. od 23h do 00:30 live na FB i YT platformama, svi zajedno pjevamo, plešemo i veselimo se, uz besplatan live koncert na društvenim mrežama. Ovo je novogodišnji glazbeni poklon hotela Milenij Opatija i Tonyja Cetinskog, a možete ga pratiti na Facebooku i YouTubeu.

'Dragi moji sretan sam što mogu najaviti naše online druženje uz dobru svirku u intimnoj atmosferi dnevnog boravka. Koncert je za vas besplatan i na to sam ponosan.
 31.12.2020. od 23h do 00:30 live na FB i YT platformama. Otjerajmo staru i dočekajmo novu uz nadu za bolje sutra. Neka vam blagdani i nova godina budu blagoslovljeni i zdravi.’

Voli vas vaš Tony #samoljubav

Pripremite papir i olovku, jer uz odličnu svirku, Tony će najboljima i najkreativnijima možda ispuniit i pokoju glazbenu želju. Otkrili smo vam sve, na vama je da se udobno smjestite u toplini vašeg doma.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!