Ostani doma
Scena
Krenula je potraga za novom Kraljicom Zagreba: Ovo su natjecateljice, imate li favoritkinju?
Josip Čekada

15. lipnja

Krenula je potraga za novom Kraljicom Zagreba: Ovo su natjecateljice, imate li favoritkinju?

Izbor za Kraljicu Zagreba 2021. godine, održat će se u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Prethodna godina, bila je veoma izazovna i nepredvidiva, ali sve je spremno za izbor najljepše Kraljice Zagreba. Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u utorak, 15. lipnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole.

(FOTO: Josip Čekada)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, tog dana, pod pokroviteljstvom grada Zagreba, održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati izbor - „Kraljica Zagreba“, na kojem će se kandidatkinje pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike.

Pobjednica izbora imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2021., koji će se održati u hotelu Lone u Rovinju. Pobjednica će predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta.

(FOTO: Joip Čekada)

Između biranja pobjednice zapjevat će poznate zvijezde, grupa Colonia i Boris Novković, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu. Vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta trajno je u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske, koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je ujedno i povijesno za Republiku Hrvatsku.

(FOTO: Josip Čekada)

Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju do popunjenja sjedala, a svoje mjesto možete rezervirati na web stranici: info@kraljica-hrvatske.hr.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!