Ostani doma
Show
Najpopularniji reality show na svijetu 'The Bachelor' napokon u Hrvatskoj!
RTL

SAMO NA RTL-u

Najpopularniji reality show na svijetu 'The Bachelor' napokon u Hrvatskoj!

Show koji je osvojio više od 30 zemalja svijeta napokon u Hrvatskoj! Franšiza 'The Bachelor' stiže na ekrane RTL-a već ove jeseni

Svaka žena traži 'onog pravog', a RTL ga je pronašao za sve one koje još uvijek čekaju svog princa na bijelom konju. On je savršene sportske građe, nestvarno bijelih zuba, kakvi se samo viđaju samo u snovima, i najljepšeg osmijeha na svijetu, on je - bezobrazno zgodan! Neodoljiv, iznimno šarmantan i uglađen, prava čežnja svake žene! On je 'Gospodin Savršeni'!

Novi RTL-ov show 'Gospodin Savršeni' (The Bachelor) prikazuje se već 16 godina diljem svijeta; od SAD-a, Kanade, Brazila, Njemačke i Francuske pa sve do Kine, Japana, Australije i šire. Snimljeno je preko 1000 epizoda i 130 sezona, što ukazuje na veliku popularnost tog uzbudljivog ljubavnog putovanja na kojem savršeni neženja traži svoju bolju polovicu. A zbog velike doze uzbuđenja, ljubavnih drama i suza, show je ubrzo zaludio publiku diljem svijeta, koja s jednakim emocionalnim nabojem proživljava ljubavne zaplete i vesele rasplete, te tako postao globalni fenomen.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave, mnoga iznenađenja, duge šetnje i razgovori do kasno u noć samo su dio onoga što će RTL-ov neženja iskusiti s odabranim sretnicama, a sve to kako bi na kraju romantične avanture pronašao svoju srodnu dušu. Ako ste mislili da su ljubavne bajke rezervirane samo za romane i dječje uspavanke, varate se jer uz gospodina Savršenog ljubavna bajka postaje stvarnost!

A sada slijedi najvažnije pitanje za sve žene - jeste li spremne upoznati 'onog pravog'? Jer on traži vas! Uzmite stvari u svoje ruke, borite se za svog muškarca i prijavite se na www.rtl.hr/prijave. Gospodin Savršeni vas čeka!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!