Show
Gospodin Savršeni 'uselio je' u prekrasnu vilu u Samoborskom gorju

sviđa mu se Zagreb

Gospodin Savršeni 'uselio je' u prekrasnu vilu u Samoborskom gorju

38-godišnji Goran Jurenec, krenuo je u u potragu je za svojom savršenom djevojkom. Naime, počelo je snimanje hrvatske verzije showa 'The Bachelor'

Nadomak Zagreba u prekrasnom Samoborskom gorju na 8000 četvornih metara smještena je vila u kojoj boravi Gospodin Savršeni, a koju bi za svoj budući dom željele i kandidatkinje koje se nadaju da će upravo one biti finalni Goranov odabi

"Kuća je jako lijepa, baš kao i cure - sve je odlično osmišljeno“, pomalo zagonetno kaže 38-godišnji Hrvat koji je rođen i odrastao u Berlinu, ali o Hrvatskoj ima samo riječi hvale.

„Zagreb mi se toliko sviđa da mi Berlin uopće ne nedostaje. Što sam više ovdje, shvaćam da bih mogao živjeti u Zagrebu. Visoko je na mojoj ljestvici kad je riječ o najljepšim gradovima na svijetu, a vidio sam ih uistinu mnogo“, poručuje maneken koji je obišao sve svjetske metropole, no kaže da bi se skrasio samo ondje gdje ga ljubav vodi. Ipak, kada je od djevojkama riječ, ne želi previše otkrivati.

 

„Pozitivno sam uzbuđen! Nadam se da ću naći osobu koja me podržava, koja mi vjeruje i koja je spremna sa mnom podijeliti i dobro i loše. Želim da me voli i cijeni zbog onoga kakav jesam“, otkriva Goran. Pada li više na crnke ili plavuše, zasad ne želi priznati jer, kaže, to će gledatelji otkriti u epizodama „Gospodina Savršenog“.

 

“Jako mi je važno da je cura simpatična i vesela, to mi je jako privlačno. Lagao bih kad bih rekao da mi nije važan izgled, ali naravno da mi to nije presudno. Da bude zadovoljna sobom, da poput mene uživa u životu i da nije previše ljubomorna. Radim s lijepim, mladim i zgodnim curama i moja partnerica mora znati da mene ne zanima nitko drugi ako sam odabrao nju. To je samo posao, a moja je djevojka moj svijet”, rekao je Goran koji je krasio četrdestak naslovnica časopisa Men’s Health.

Bivši košarkaš, a sada uspješni model planira u budućnosti pokrenuti i vlastiti posao pa se nada da će mu srodna duša koju će naći u emisiji ujedno biti i najveća podrška.

Hoće li doista pronaći ono što traži i što je zapravo „Gospodin Savršeni“ - gledatelji će doznati ove jeseni na RTL-u!

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!