Show
Crveni tim pobijedio plavi,  a Josipa je saznala istinu zašto ne može imati djecu
RTL

novi timovi

Crveni tim pobijedio plavi, a Josipa je saznala istinu zašto ne može imati djecu

Keti se sve teže nosi s razdvojenošću od obitelji jer kaže da nikad prije nije bila odvojena od svojih.

I dan nakon vaganja, kada je Irena priznala da je imala neuspješnu operaciju pregrađivanja želuca, kandidati i dalje komentiraju da im nije jasno zašto im Irena to nije prije priznala. Keti se sve teže nosi s razdvojenošću od obitelji jer kaže da nikad prije nije bila odvojena od svojih. 

Nakon što su dva tjedna proveli kao jedna ekipa, došlo je vrijeme da se kandidati podijele u timove. Irena i Miro prvi su imali pravo izabrati trenere jer su u prethodnim izazovima dobili imunitet, a oboje su izabrali Crveni tim, odnosno Marija Mlinarića. Ostale kandidate u svoje su timove birali treneri.  

Tako su u Sanjinom Plavom timu: Mario, Marta, Alen, Petar, Keti, Magdalena, Nina Martina, Filomena i Luka. U Crvenom timu su još: Vanja, Marijo, Biserka, Josipa, Domagoj, Ivan i Marko.

Odmah nakon podjele, timovi su, motivirani riječima svojih trenera, krenuli s treninzima. Iako Marta ima problema s gležnjem, Sanja joj ne dopušta da zabušava s treninzima te je tjera da odradi vježbe do kraja. Mario je odlučio razgovarati s Irenom o njezinom problemu s jedenjem krutih obroka. Naime, Irena je prije devet godina imala operaciju pregrađivanja želuca i mada zahvat nije uspio, Irena kaže da ne može jesti obroke koje bi trebala u kući jesti, a Mariju je priznala i da je kilograme skupila jedući velike količine slatkiša na poslu.

Josipa je na vaganju rekla da ona i njezin muž pokušavaju imati dijete, ali da nikad nije otišla liječniku već je činjenicu da još uvijek nemaju dijete pripisala svojoj debljini.

Sanja je s njom odlučila porazgovarati o tom pitanju te su odlučile otići u Avivu kako bi provjerili u čemu je točno problem. Na kraju su liječničke pretrage pokazale da je upravo pretilost Josipin najveći problem, no ona vjeruje da će smanjenjem kilograma i pozitivnim stavom i to biti riješeno.

Pred kandidatima je novi izazov – dolaze na nogometni teren, gdje će se prvi put boriti kao timovi. Kandidati će morati vući konop u četiri kruga,  a bolji tim bit će nagrađen boravkom u sauni.

U prvom krugu Crveni su bili bolji, baš kao i naredna dva kruga, što je značilo da su nadmoćno pobijedili. Motivirani dobrim rezultatima na vaganju kandidati su odradili još jedan trening, a u sljedećoj emisiji očekuje ih i prvo izbacivanje.

„Život na vagi“ od ponedjeljka do petka u 21 sat na RTL-u,  a propuštene epizode potražite na RTLPlayu. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!