Show
Marta nakon ispadanja: 'Zaručnik mi je rekao da sam se promijenila i fizički i psihički'

nije tužna

Marta nakon ispadanja: 'Zaručnik mi je rekao da sam se promijenila i fizički i psihički'

Marta Šolić u srijedu je ispala iz showa 'Život na vagi' i vratila se u rodni Senj, a sada je otkrila dio svojih planova

U jučerašnjoj epizodi 'Života na vagi' ispala je 25-godišnja Marta Šolić.  Simpatična Marta priznala je za RTL kako je ispadanje nije iznenadilo. 

„Kad sam čula da odlazim kući, bila sam sretna, a opet, kad sam razmislila, nije mi bilo svejedno jer sam znala da će ovaj moj put biti puno teži vani“, dodala je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Martu je u rodnom Senju nakon izlaska dočekao zaručnik Ivan.

"Bio je iznenađen i sretan što me vidi, rekao je da sam se promijenila fizički, ali i psihički. Kad sam izašla iz kuće, najviše sam se razveselila što ću vidjeti  njega, ali i roditelje, prijatelje i, naravno, sestru i nećake. Previše su mi svi nedostajali", objasnila je Marta. 

Marta, koja je u jednoj od epizoda 'Života na vagi' rekla kako već dvije godine odgađa svadbu jer želi pronaći savršenu vjenčanicu, ali za nju mora izgubiti višak kilograma, otkrila nam je kako bi se to uskoro moglo i ostvariti. 

"Jednostavno, nisam se vidjela u vjenčanici s tom kilažom koju sam tada nosila. Ali, mislim da bih uskoro mogla promijeniti svoje prezime", ispričala je kroz smijeh. 

Što je još Marta ispričala o svojim sukandidatima i što joj je velika želja, pročitajte ovdje. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!