Show
Renato se ostavio friziranja i trbušnog plesa jer samo želi pjevati
RTL

hoće li osvojiti žiri?

Renato se ostavio friziranja i trbušnog plesa jer samo želi pjevati

27-godišnji Renato jedan je od natjecatelja koji će zapjevati u ovogodišnjoj sezoni ''Zvijezda'', a hoće li impresionirati žiri saznat ćemo uskoro

Mladom Renatu glazba je najveća životna ljubav, a ovo nije prvi natjecateljski show u koji se odlučio prijaviti. Svoj talent već je pokazao u RTL-ovoj uspješnici 'Hrvatska traži zvijezdu'', ''Pinkovim Zvijezdama'' i ''Zvijezdama Granda''.

Ljubav prema glazbi prati ga od najranijeg djetinjstva, a na nju su ga, kaže, ''navukli'' roditelji. Pokojni otac svirao je harmoniku, majka je pjevala i obitelj je živjela od njihovih gaža. Renato i danas često nastupa na eventima, svadbama i u klubovima te naglašava kako neće odbiti ništa što ima veze s glazbom.

 

Samohrani otac troje djece, po stuci frizer, ostavio je sve poslove kako bi se u potpunosti mogao posvetiti pjevanju. Renato se prije nekoliko godina okušao i kao instruktor trbušnog plesa.

 

''Nama Romima trbušni je ples u krvi'', kaže, ''no prestao sam jer ne stižem sve.''

Renatov je san u budućnosti otvoriti moderni frizerski salon u centru grada, a nekad je Renato šišao i samog Jacquesa Houdeka koji mu sada sudi u ''Zvijezdama''.

Hoće li Renato svojim vokalnim sposobnostima oduševiti žiri, ne propustite doznati u novoj sezoni ''Zvijezda'' u subotu u 21 sat na RTL-u!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!