Show
Višnja Pevec u 'Zvijezdama': 'U mladosti se nisam imala gdje natjecati'
Exkluziv

iznenađenje

Višnja Pevec u 'Zvijezdama': 'U mladosti se nisam imala gdje natjecati'

Nakon što je ovo ljeto predstavila novu pjesmu 'Crna Višnja, supruga hrvatskog poduzetnika odlučila se okušati u pjevačkom showu

Među brojnim kandidatima koji će zapjevati na ovogodišnjoj pozornici 'Zvijezda', našla se i 56-godišnja Višnja Pevec. Jedna od dviju najstarijih kandidatkinja ovogodišnje sezone RTL-ova glazbenog showa vjeruje da joj nastup u 'Zvijezdama' može otvoriti potpuno nova vrata, iako joj ovo nije prvi put da će pjevati pred tako velikim brojem gledatelja.

Prije 10-ak godina Višnja je ostvarila zapažene nastupe na lokalnim glazbenim festivalima, a snimila je i nekoliko pjesama. Nakon poslovnog brodoloma i višegodišnje pauze, spremna je za povratak na pozornicu, i to u velikom stilu, a motiv za prijavu u show vrlo je jednostavan.

''Prijavila sam se, prije svega, zato što volim glazbu i pjesmu, volim pjevati, volim druženja. A, evo, imam i prijatelje koji su me nagovarali da se javim. Onda sam shvatila da mi je ovo sad jedinstvena prilika da probam'', kaže Višnja, koju glazba privlači od malih nogu.

 ''U mladosti nisam imala prilike nigdje se natjecati, ali pjevala sam u zboru. Tek su kasnije krenuli nastupi na raznim festivalima.''

Nastupu u 'Zvijezdama' iznimno se veseli i pomno ga priprema, a na loše se kritike, baš kao ni dosad, neće osvrtati jer, kako kaže, najvažnija joj je podrška supruga i djece. A da je Višnja prava umjetnička duša, dokazuje i činjenica da je, osim glazbe, njezina velika ljubav i slikanje.

''To je isto ljubav iz mladih dana. Prije pet, šest godina čak sam pohađala i tečaj. Slikam kad stignem. Umjetnost je hrana za dušu!'', naglašava.

Hoće li simpatična Bjelovarčanka svojim nastupom i pozitivnom energijom oduševiti publiku i od žirija zaraditi prolazak u idući krug, ne propustite doznati u novoj uzbudljivoj sezoni 'Zvijezda', u subotu u 21 sat na RTL-u!

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!